• Ventolin-Inhaler är en medicin som innehåller salbutamol och används för att lindra symtom vid astma och andra luftvägsproblem genom att vidga luftrören.
  kr 466.27
 • Advair-Diskus är en medicin som används för att behandla astma och kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL). Den innehåller två aktiva ingredienser, flutikasonpropionat och salmeterol, som hjälper till att minska inflammation och vidga luftrören för att underlätta andningen. Det tas genom inhalation och är vanligtvis ordinerat för daglig användning.
  kr 1128.25
 • Bro-Zedex-Sirap är en hostmedicin som innehåller bromhexin, guaifenesin och terbutalin. Det används för att lindra hosta och lösa upp slem i luftvägarna.
  kr 511.15
 • Bromhexin är en medicin som används för att lösa upp och minska slem i luftvägarna.
  kr 12.28
 • Cheerio-Fluoride är en medicin som innehåller fluorid och används för att förebygga karies och stärka tänderna.
  kr 414.45
 • Esbriet är en medicin som används för att behandla idiopatisk lungfibros, en sjukdom som orsakar ärrbildning i lungorna och kan leda till andningssvårigheter. Esbriet innehåller den aktiva substansen pirfenidon och fungerar genom att minska inflammation och ärrbildning i lungorna.
  kr 34.92
 • Fabispray är en medicinskt aerosol som används för att behandla astma och kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL). Den innehåller en aktiv substans kallad formoterolfumaratdihydrat, som hjälper till att öppna upp luftvägarna och förbättra andningen.
  kr 1442.04
 • Ilosone är ett antibiotikum som vanligtvis används för att behandla infektioner orsakade av bakterier. Det aktiva ämnet i Ilosone är erytromycin, som tillhör en grupp av antibiotika som kallas makrolider. Det fungerar genom att hämma bakteriernas förmåga att producera proteiner som de behöver för att överleva. Ilosone används för att behandla en rad olika infektioner, inklusive lunginflammation, halsfluss, hudinfektioner och akne.
  kr 13.40
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Myambutol är ett läkemedel som används för att behandla tuberkulos. Det verkar genom att störa produktionen av en viktig komponent i bakteriernas cellvägg, vilket leder till deras död. Vanliga biverkningar inkluderar illamående, kräkningar och synstörningar. Det är viktigt att ta Myambutol enligt läkarens anvisningar och att genomföra hela behandlingsperioden för att undvika utveckling av resistens.
  kr 15.28
 • Ofev är en medicin som används för att behandla vuxna patienter med idiopatisk lungfibros (IPF). Den aktiva substansen i Ofev är nintedanib, som verkar genom att hämma enzymer som är involverade i sjukdomsprocessen. Ofev kan minska försämringen av lungfunktionen och risken för akuta försämringar hos patienter med IPF.
  kr 96.91
 • Opsumit är en medicin som används för behandling av pulmonell arteriell hypertension (PAH) hos vuxna. Den innehåller den aktiva substansen macitentan, som blockerar effekterna av ett hormon som bidrar till förträngning av blodkärlen i lungorna. Opsumit kan minska symtomen på PAH och förbättra fysisk förmåga och livskvalitet för patienter som lider av sjukdomen.
  kr 224.52
 • Proair är en medicin som används för att behandla astma och andra luftvägsproblem. Den aktiva substansen i Proair är albuterol, vilket är en bronkdilaterande medicin som hjälper till att öppna upp luftvägarna och underlätta andningen. Proair finns i form av inhalatorer och kan användas både som akutbehandling vid astmaanfall och som förebyggande behandling vid ansträngningsutlöst astma.
  kr 466.27
 • Rifadin är ett läkemedel som används för att behandla tuberkulos och andra infektioner orsakade av bakterier. Det innehåller den aktiva substansen rifampicin och fungerar genom att hindra bakteriernas förmåga att producera proteiner som de behöver för att överleva. Rifadin är vanligtvis tillgängligt som kapslar eller injektioner och används vanligtvis i kombination med andra antibiotika för att öka dess effektivitet.
  kr 10.36
 • Seromycin är ett antibiotikum som används för att behandla tuberkulos.
  kr 101.55
 • Spiriva är ett läkemedel som används för att behandla kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL) och för att minska symtomen såsom andningssvårigheter och hosta. Det innehåller läkemedelsämnet tiotropiumbromid och tas vanligtvis genom inhalation en gång om dagen.
  kr 909.49
 • Tessalon är en medicin som används för att lindra hosta. Den innehåller det aktiva ämnet benzonatate, som fungerar genom att bedöva slemhinnorna i luftvägarna och därmed minska hostreflexen. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner och inte överskrida den rekommenderade dosen, eftersom överdosering kan leda till allvarliga biverkningar.
  kr 16.50
 • Trecator-Sc är en medicin som används för att behandla tuberkulos. Den aktiva substansen i Trecator-Sc kallas etionamid och den fungerar genom att hämma tillväxten av tuberkulosbakterier. Trecator-Sc kan användas som en del av en kombinationsbehandling för att öka effektiviteten av behandlingen. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner noggrant när man tar Trecator-Sc för att undvika biverkningar och för att säkerställa en effektiv behandling.
  kr 30.70
 • Ventolin är en bronkdilaterande medicin som används för att lindra andningsproblem hos personer med astma och andra lungsjukdomar. Den aktiva substansen i Ventolin är salbutamol, som fungerar genom att vidga luftvägarna och underlätta andningen. Ventolin administreras vanligtvis genom inhalator och kan också användas för att förebygga ansträngningsutlöst astma.
  kr 10.36
 • Wellbutrin-Sr är en medicin som används för att behandla depression och för att hjälpa personer att sluta röka. Det aktiva ämnet i medicinen är bupropion och den fungerar genom att öka nivåerna av dopamin och noradrenalin i hjärnan. Detta kan hjälpa till att förbättra humöret och minska suget efter nikotin.
  kr 16.50

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.