• Alesse är ett preventivmedel som innehåller två hormoner, etinylöstradiol och levonorgestrel. Det fungerar genom att förhindra ägglossning och tjockna livmoderhalsens slemhinna för att förhindra spermier från att nå ägget. Det kan också minska menstruationsblödningens längd och intensitet.
  kr 22.88
 • Desogen är en kombinerad p-piller medicin som innehåller två hormoner, etinylöstradiol och desogestrel. Det används för att förhindra graviditet genom att förhindra ägglossning, tunna livmoderslemhinnan och tjockna livmoderhalssekretet.
  kr 24.39
 • Diane-35 är en kombinerad hormonell preventivmedel som innehåller två aktiva substanser, cyproteronacetat och etinylestradiol. Det används för att förebygga graviditet och behandla akne och ökad hårväxt hos kvinnor. Det fungerar genom att blockera effekterna av manliga könshormoner och reglera nivåerna av östrogen och progesteron i kroppen. Detta läkemedel ska tas dagligen under 21 dagar följt av en paus på 7 dagar innan nästa förpackning påbörjas.
  kr 27.37
 • Femilon är en kombinerad hormonell preventivmedel som innehåller etinylestradiol och desogestrel. Det används för att förhindra graviditet genom att hämma ägglossningen och förändra livmoderslemhinnan. Femilon kan också användas för att behandla oregelbunden menstruation och minska symtom på premenstruellt syndrom.
  kr 21.78
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Minesse är en kombinerad p-piller som innehåller två hormoner, etinylestradiol och gestoden. Det används för att förhindra oönskad graviditet genom att hämma ägglossning och göra livmoderhalssekretet tjockare för att förhindra spermier från att nå ägget.
  kr 20.76
 • Novelon är en kombinerad hormonell preventivmedel som innehåller etinylestradiol och desogestrel. Det används för att förhindra graviditet genom att hämma ägglossning och tjockna livmoderslemhinnan. Det kan också användas för att behandla andra gynekologiska tillstånd såsom dysmenorré och premenstruellt syndrom.
  kr 20.76
 • Yasmin är en kombinerad hormonell preventivmedel som används för att förhindra oönskad graviditet. Det innehåller två aktiva ingredienser, drospirenon och etinylestradiol, som fungerar genom att förhindra ägglossning och tjockna livmoderhalssekretet för att förhindra spermierna från att nå ägget. Yasmin kan också användas för att behandla premenstruellt dysforiskt syndrom (PMDS) och mild till måttlig akne hos kvinnor som också vill använda preventivmedel.
  kr 34.94

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.