• Betadine är ett antiseptiskt läkemedel som används för att döda bakterier, virus och svampar på huden och slemhinnorna. Det aktiva ämnet i Betadine är povidon-jod, vilket är ett jodbaserat desinfektionsmedel. Betadine finns i olika former som lösning, salva och kräm och används för att desinficera sår, skrubbsår, brännskador och andra hudåkommor.
  kr 290.08
 • Diflucan är ett läkemedel som används för att behandla svampinfektioner i kroppen, inklusive munnen, halsen, lungorna, urinvägarna och könsorganen. Det aktiva ämnet i Diflucan är fluconazol, som fungerar genom att döda eller hindra tillväxten av svampceller. Diflucan finns tillgängligt som tabletter, kapslar, oral suspension och intravenös lösning.
  kr 14.58
 • Grifulvin är ett läkemedel som används för att behandla svampinfektioner i huden, hårbotten och naglarna. Det verksamma ämnet i Grifulvin kallas griseofulvin och det fungerar genom att hindra svampen från att växa och sprida sig. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner för dosering och behandlingstid för att uppnå bästa resultat.
  kr 13.91
 • Gyne-Lotrimin är en svampdödande medicin som används för att behandla svampinfektioner i vaginan.
  kr 212.96
 • Itraconazol är en svampdödande medicin som används för att behandla svampinfektioner i hud, naglar och andningsvägar.
  kr 30.70
 • Lamisil är ett receptbelagt läkemedel som används för att behandla svampinfektioner i huden och naglarna. Det aktiva ämnet i Lamisil är terbinafin, som fungerar genom att hämma svampens tillväxt. Lamisil finns tillgängligt i form av tabletter, kräm och spray.
  kr 52.57
 • Lamisil-Cream är en medicin som används för att behandla svampinfektioner på huden. Den aktiva ingrediensen i Lamisil-Cream är terbinafin, som fungerar genom att döda svampen som orsakar infektionen. Lamisil-Cream appliceras direkt på det drabbade området och kan lindra symtom som klåda, rodnad och fjällning inom några dagar. Det är viktigt att följa instruktionerna från din läkare eller apotekspersonal när du använder Lamisil-Cream för att säkerställa en säker och effektiv behandling.
  kr 186.46
 • Lomexin är ett läkemedel som används för att behandla svampinfektioner i underlivet. Det innehåller den aktiva substansen fentikonazolnitrat som verkar genom att förstöra svampcellernas membran och därmed hindra deras tillväxt och spridning. Lomexin finns tillgängligt i form av vaginala tabletter och kräm.
  kr 355.76
 • Lotrisone är en kombinationsmedicin som innehåller två aktiva ingredienser, betametason och clotrimazol. Den används för att behandla hudinfektioner orsakade av svamp eller jäst, såsom ringorm, fotsvamp och svampinfektioner i ljumskar och armhålor. Betametason är en steroid som minskar inflammation och klåda, medan clotrimazol är en svampdödande medicin som hindrar tillväxten av svamp. Lotrisone är endast tillgängligt på recept och ska användas enligt instruktioner från en läkare.
  kr 310.82
 • Luzu är en kräm som innehåller den aktiva substansen lulikonazol och används för behandling av svampinfektioner i huden, såsom ringorm och fotsvamp.
  kr 338.45
 • Mentax är en medicin som används för att behandla svampinfektioner i huden, såsom ringorm och fotsvamp. Den aktiva ingrediensen i Mentax är butenafin, som fungerar genom att hindra svampen från att växa och sprida sig. Mentax appliceras vanligtvis på det drabbade området en gång om dagen under en vecka eller längre, beroende på svårighetsgraden av infektionen. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner och använda Mentax regelbundet för att få bästa möjliga resultat.
  kr 282.04
 • Micatin är en medicin som används för att behandla svampinfektioner på huden, inklusive ringorm och fotsvamp. Den aktiva ingrediensen i Micatin är miconazolnitrat, som fungerar genom att förstöra svampcellerna och därmed eliminera infektionen. Micatin finns tillgängligt som kräm eller spray och appliceras direkt på den drabbade huden. Det är viktigt att följa instruktionerna från din läkare eller apotekspersonal när du använder Micatin för att säkerställa att du får maximal effekt och undviker eventuella biverkningar.
  kr 276.26
 • Micogel är en medicin som används för att behandla svampinfektioner i huden. Den aktiva ingrediensen i Micogel är mikonazolnitrat, som fungerar genom att hindra tillväxten av svampar. Micogel appliceras vanligtvis direkt på det drabbade området och kan användas för att behandla olika typer av svampinfektioner, inklusive ringorm, fotsvamp och jästinfektioner.
  kr 1842.13
 • Nailrox-Nail-Lacquer är en medicin som används för att behandla nagelsvamp. Den appliceras direkt på nageln och innehåller en aktiv ingrediens som dödar svampen.
  kr 552.59
 • Nizoral är ett läkemedel som innehåller aktivsubstansen ketokonazol. Det används för att behandla svampinfektioner i huden, hårbotten och naglarna. Det kan också användas för att behandla seborroisk dermatit och pityriasis versicolor. Nizoral finns tillgängligt som kräm, schampo och tablettform.
  kr 20.72
 • Nizoral-Cream är en medicin som används för att behandla svampinfektioner i huden. Den aktiva ingrediensen i krämen är ketokonazol, som fungerar genom att döda svampen och förhindra dess tillväxt. Nizoral-Cream är receptbelagd och används vanligtvis en eller två gånger om dagen på det drabbade området.
  kr 241.73
 • Nizoral-schampo är ett läkemedel som används för att behandla svampinfektioner i hårbotten och hud. Det aktiva ämnet i schampot är ketokonazol, som hämmar tillväxten av svamp och hjälper till att minska inflammation och klåda i hårbotten. Schampot används vanligtvis en eller två gånger i veckan under en kort period för att behandla infektioner och för att förebygga återfall. Det är viktigt att följa instruktionerna från din läkare eller apotekspersonal när du använder Nizoral-schampo för att uppnå bästa resultat.
  kr 269.36
 • Vfend är ett läkemedel som används för att behandla svåra svampinfektioner. Det verksamma ämnet i Vfend är vorikonazol, som tillhör en grupp läkemedel som kallas triazoler. Vorikonazol fungerar genom att hämma svampens förmåga att bilda ergosterol, vilket är en viktig komponent i svampens cellmembran. Detta leder till att svampen dör eller inte kan föröka sig. Vfend finns tillgängligt som tabletter och intravenös lösning.
  kr 813.44

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.