• Ventolin-Inhaler är en medicin som innehåller salbutamol och används för att lindra symtom vid astma och andra luftvägsproblem genom att vidga luftrören.
  kr 475.62
 • Advair-Rotahaler är en medicin som används för att behandla astma och KOL (kronisk obstruktiv lungsjukdom). Den innehåller två läkemedel, flutikasonpropionat och salmeterol, som hjälper till att minska inflammation i luftvägarna och öka luftflödet. Det administreras genom inhalation med hjälp av en roterande inhalator.
  kr 14.09
 • Advair-Diskus är en medicin som används för att behandla astma och kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL). Den innehåller två aktiva ingredienser, flutikasonpropionat och salmeterol, som hjälper till att minska inflammation och vidga luftrören för att underlätta andningen. Det tas genom inhalation och är vanligtvis ordinerat för daglig användning.
  kr 1150.88
 • Budecort är en inhalationssteroid som används för att behandla astma och kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL).
  kr 937.19
 • Clenbuterol är en medicin som används för att behandla astma och andningsproblem. Det fungerar genom att öka luftvägarna och minska inflammationen i lungorna. Dessutom kan Clenbuterol också användas för att öka muskelmassan och minska kroppsfettet, men det är inte godkänt för detta ändamål i Sverige. Användning av Clenbuterol utan läkares recept kan vara farligt och kan orsaka allvarliga biverkningar.
  kr 31.71
 • Dulera är en kombinationsmedicin som används för att behandla astma hos vuxna och ungdomar över 12 år. Den innehåller två aktiva ingredienser, formoterolfumaratdihydrat och mometasonfuroat, som hjälper till att minska inflammation och vidga luftrören för att underlätta andningen.
  kr 1039.38
 • Proair är en medicin som används för att behandla astma och andra luftvägsproblem. Den aktiva substansen i Proair är albuterol, vilket är en bronkdilaterande medicin som hjälper till att öppna upp luftvägarna och underlätta andningen. Proair finns i form av inhalatorer och kan användas både som akutbehandling vid astmaanfall och som förebyggande behandling vid ansträngningsutlöst astma.
  kr 475.62
 • Pulmicort är en inhalationssteroid som används för att behandla astma och andra luftvägsproblem genom att minska inflammation i luftvägarna.
  kr 334.68
 • Singulair är en medicin som används för att behandla astma och allergiska reaktioner. Den verksamma substansen, montelukast, blockerar effekterna av leukotriener som orsakar inflammation och trånga luftvägar. Singulair kan tas som en tablett en gång om dagen och är vanligtvis väl tolererad av patienter.
  kr 20.75
 • Symbicort är en inhalerad medicin som används för att behandla astma och kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL). Den innehåller två aktiva ingredienser, budesonid och formoterol, som tillsammans hjälper till att minska inflammation och vidga luftvägarna för att underlätta andningen.
  kr 751.57
 • Ventolin är en bronkdilaterande medicin som används för att lindra andningsproblem hos personer med astma och andra lungsjukdomar. Den aktiva substansen i Ventolin är salbutamol, som fungerar genom att vidga luftvägarna och underlätta andningen. Ventolin administreras vanligtvis genom inhalator och kan också användas för att förebygga ansträngningsutlöst astma.
  kr 10.57

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.