• Acular är en medicin som innehåller den aktiva substansen ketorolak. Den används för att lindra smärta och inflammation i ögonen efter operationer eller vid vissa ögonsjukdomar. Det är en antiinflammatorisk och smärtstillande medicin som kan användas både som ögondroppar och som injektion.
  kr 339.61
 • Afrin är en nässpray som används för att lindra symtomen av nästäppa och rinnande näsa. Den innehåller oximetazolin som är en vasokonstriktor som minskar svullnaden i nässlemhinnan och öppnar upp luftvägarna. Afrin används vanligtvis för kortvarig behandling och bör inte användas i mer än fem dagar i rad för att undvika biverkningar.
  kr 207.21
 • Allegra är en antihistamin som används för att lindra symtom på allergi såsom rinnande näsa, nysningar, kliande ögon och nästäppa. Det verkar genom att blockera effekterna av histamin, vilket är en kemikalie som frigörs av kroppen vid en allergisk reaktion. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett och kan tas en gång om dagen för att lindra allergisymtom.
  kr 18.71
 • Antivert är en medicin som används för att lindra yrsel och illamående. Det verksamma ämnet i Antivert kallas meklozin och det fungerar genom att blockera vissa signalsubstanser i hjärnan som är ansvariga för yrsel och illamående.
  kr 20.72
 • Aristocort är en steroidmedicin som används för att behandla olika hudsjukdomar såsom eksem, psoriasis och allergiska reaktioner. Den innehåller triamcinolonacetonid som minskar inflammation och klåda i huden.
  kr 19.74
 • Astelin är en medicin som används för att behandla symtom på allergisk rinit, såsom rinnande näsa, nästäppa och klåda i näsan. Den aktiva substansen i Astelin är azelastin, som fungerar genom att blockera effekterna av histamin i kroppen. Det är en nässpray som tas en gång om dagen.
  kr 697.69
 • Atarax är en medicin som används för att behandla ångest och klåda. Den verksamma substansen heter hydroxizin och den fungerar genom att blockera vissa signalsubstanser i hjärnan och därmed minska ångest och oro. Atarax kan också användas för att behandla allergiska reaktioner och sömnproblem.
  kr 8.54
 • Bepreve är en medicin som används för att behandla ögonallergier. Den innehåller den aktiva substansen bepotastin och fungerar genom att minska inflammation och lindra klåda och rodnad i ögonen.
  kr 614.79
 • Clarinex är ett läkemedel som används för att behandla allergiska reaktioner såsom rinnande näsa, kliande ögon och nysningar. Det aktiva ämnet i Clarinex kallas desloratadin och det verkar genom att blockera histaminreceptorer i kroppen. Detta minskar symtomen på allergi och hjälper patienten att känna sig bättre.
  kr 23.51
 • Claritin är en antihistamin som används för att lindra symtomen av allergisk rinit, såsom nysningar, rinnande näsa och klåda. Det verkar genom att blockera histamin, en kemikalie som kroppen frigör vid en allergisk reaktion. Claritin är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller sirap och är oftast tillgängligt utan recept.
  kr 21.63
 • Cortaid är en receptfri kräm som innehåller hydrokortison, en steroid som hjälper till att minska inflammation och klåda i huden.
  kr 310.82
 • Cutivate 0.05% Cream with Fluticasone as an active compound, belongs to a group of medicines called steroids. It is used to treat various skin conditions such as dermatitis, eczema, and allergies. It works by reducing swelling, redness, and itchiness of the skin and prevents further irritation.
  kr 512.32
 • Danocrine är ett läkemedel som används för att behandla endometrios och fibrocystisk bröstsjukdom. Det verkar genom att minska produktionen av vissa hormoner i kroppen.
  kr 25.71
 • Dexone är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen dexametason, vilket är en syntetisk kortikosteroid. Det används för att minska inflammation och svullnad i kroppen, samt för att behandla olika sjukdomar som allergier, astma, ledinflammation och autoimmuna sjukdomar. Dexone kan också användas för att förhindra illamående och kräkningar vid kemoterapi.
  kr 11.80
 • Dymista är en receptbelagd nässpray som innehåller två aktiva substanser, azelastinhydroklorid och flutikasonpropionat. Den används för att behandla symptom på allergisk rinit, såsom nysningar, rinnande näsa och kliande ögon. Azelastin verkar som en antihistamin och flutikason som en kortikosteroid. Dymista är effektiv för både säsongsmässig och året runt allergi.
  kr 656.22
 • Elocon är en steroidkräm som används för att behandla inflammation och klåda i huden. Den aktiva ingrediensen i Elocon kallas mometasonfuroat och den minskar inflammation genom att hämma frisättningen av vissa ämnen i kroppen. Elocon är vanligtvis receptbelagt och används för att behandla hudsjukdomar som eksem, psoriasis och andra hudproblem.
  kr 282.04
 • Flonase är en receptbelagd nässpray som innehåller flutikasonpropionat. Den används för att behandla symtom på allergisk rinit, såsom nästäppa, nysningar, kliande och rinnande näsa. Flonase fungerar genom att minska inflammationen i nässlemhinnan, vilket minskar symtomen på allergisk rinit.
  kr 552.62
 • Ilaxten är en medicin som används för att behandla allergiska reaktioner såsom rinit, urticaria och klåda. Den aktiva substansen i Ilaxten är bilastin, som fungerar genom att blockera histaminreceptorer i kroppen. Ilaxten är receptbelagt och bör endast användas enligt läkares rekommendationer.
  kr 18.42
 • Patanol är en ögondroppslösning som används för att behandla allergiska reaktioner i ögonen. Den innehåller den aktiva substansen olopatadin som fungerar genom att blockera histaminreceptorer och minska inflammation i ögonen. Patanol är receptbelagt och bör endast användas enligt läkares ordination.
  kr 425.92
 • Periactin är ett antihistaminläkemedel som används för att behandla allergiska reaktioner, inklusive rinit, nässelutslag och klåda. Det kan också användas för att öka aptiten hos personer som lider av undernäring eller anorexi.
  kr 16.50
 • Phenergan är ett läkemedel som används för att behandla olika typer av allergiska reaktioner och symtom som illamående, kräkningar och sömnstörningar. Det innehåller den aktiva substansen prometazin, som fungerar genom att blockera histaminreceptorer och minska inflammation i kroppen. Phenergan kan tas som en tablett, sirap eller injektion, och bör endast användas enligt läkarens rekommendationer på grund av dess potentiella biverkningar och interaktioner med andra läkemedel.
  kr 9.40
 • Phenergan-Sirap är en medicin som innehåller prometazin som verkar som en antihistamin och antiemetikum. Det används för att behandla allergiska reaktioner, sömnproblem och illamående och kräkningar.
  kr 207.18
 • Rhinocort är en receptbelagd nässpray som innehåller budesonid som verksam substans. Det används för att behandla allergisk rinit och lindrar symptom som nästäppa, rinnsnuva, klåda och nysningar.
  kr 621.70
 • Singulair är en medicin som används för att behandla astma och allergiska reaktioner. Den verksamma substansen, montelukast, blockerar effekterna av leukotriener som orsakar inflammation och trånga luftvägar. Singulair kan tas som en tablett en gång om dagen och är vanligtvis väl tolererad av patienter.
  kr 20.34
 • Xyzal är en antihistamin som används för att behandla allergiska reaktioner såsom rinit, nässelfeber och klåda. Det verksamma ämnet i Xyzal är levocetirizin, som blockerar histaminreceptorer och minskar symtomen på allergi. Xyzal är tillgängligt som tabletter och oral lösning.
  kr 10.36
 • Zyrtec är en antihistamin som används för att behandla allergiska tillstånd såsom rinit, nässelutslag och klåda.
  kr 8.73

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.