• Priligy är en medicin som används för att behandla för tidig utlösning hos män. Den aktiva substansen i Priligy är dapoxetin, som fungerar genom att öka halten av serotonin i hjärnan och därmed förlänga tiden det tar för en man att nå klimax under sexuell aktivitet.
  kr 24.56
 • Anafranil är en medicin som används för att behandla depression och tvångssyndrom. Det aktiva ämnet i Anafranil är klomipramin, som tillhör en grupp läkemedel som kallas tricykliska antidepressiva medel. Anafranil fungerar genom att öka nivåerna av serotonin och noradrenalin i hjärnan, vilket kan förbättra humöret och minska tvångsbeteenden.
  kr 14.87
 • Aventyl är en medicin som används för att behandla depression och ångeststörningar. Det verksamma ämnet i Aventyl kallas nortriptylin och det tillhör en grupp läkemedel som kallas tricykliska antidepressiva. Aventyl fungerar genom att öka nivåerna av vissa signalsubstanser i hjärnan som påverkar humöret och känslorna.
  kr 12.28
 • Aygestin är en medicin som innehåller gestagenet noretindron. Det används för att behandla oregelbunden menstruation, endometrios och andra gynekologiska tillstånd. Aygestin fungerar genom att förhindra ägglossning och påverka livmoderslemhinnan för att minska blödning och smärta.
  kr 16.92
 • Celexa är ett läkemedel som innehåller citalopram och används för att behandla depression och ångeststörningar. Det fungerar genom att öka nivåerna av serotonin i hjärnan, vilket hjälper till att förbättra humöret och minska ångesten.
  kr 9.40
 • Cymbalta är ett antidepressivt läkemedel som används för att behandla depression och ångeststörningar. Det fungerar genom att öka mängden serotonin och noradrenalin i hjärnan. Det kan också användas för att behandla smärta orsakad av fibromyalgi och perifer neuropati. Cymbalta ska tas en gång om dagen och kan orsaka biverkningar som illamående, huvudvärk och sömnlöshet. Det är viktigt att rådfråga en läkare innan man tar Cymbalta och att följa doseringsanvisningarna noggrant.
  kr 12.28
 • Desyrel är ett läkemedel som vanligtvis används för att behandla depression. Det verksamma ämnet i Desyrel kallas trazodon och det fungerar genom att öka nivåerna av serotonin i hjärnan. Det kan också användas för att behandla ångest och sömnstörningar. Desyrel är en receptbelagd medicin som endast ska tas enligt läkarens anvisningar.
  kr 11.32
 • Dosulepin är en antidepressiv medicin som används för att behandla depression och ångeststörningar. Den verkar genom att öka mängden serotonin i hjärnan, vilket hjälper till att förbättra humöret och minska ångestnivåerna. Dosulepin är också känt under det generiska namnet doxepin och säljs under varumärkena Sinequan och Adapin.
  kr 13.24
 • Effexor-Xr är en antidepressiv medicin som används för att behandla depression och ångeststörningar. Den verksamma substansen i Effexor-Xr kallas venlafaxin och den fungerar genom att öka nivåerna av serotonin och noradrenalin i hjärnan. Detta hjälper till att förbättra humöret och minska känslor av ångest och rädsla. Effexor-Xr är vanligtvis tillgänglig som kapslar och tas vanligtvis en gång om dagen. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner och inte sluta ta medicinen utan att rådfråga en läkare.
  kr 17.27
 • Elavil är ett antidepressivt läkemedel som används för att behandla depression, ångest och sömnstörningar. Det verksamma ämnet i Elavil är amitriptylin, som påverkar nivåerna av serotonin och noradrenalin i hjärnan. Läkemedlet kan också användas för att behandla kronisk smärta och migrän.
  kr 9.40
 • Fluoxetin är en antidepressiv medicin som tillhör gruppen selektiva serotoninåterupptagshämmare (SSRI). Det används för att behandla depression, ångest och tvångssyndrom. Fluoxetin fungerar genom att öka nivåerna av serotonin i hjärnan, vilket hjälper till att förbättra humöret och minska ångesten.
  kr 10.36
 • Lexapro är ett läkemedel som används för att behandla depression och ångeststörningar. Det tillhör en grupp läkemedel som kallas selektiva serotoninåterupptagshämmare (SSRI) och fungerar genom att öka nivåerna av serotonin i hjärnan. Det kan också användas för att behandla andra tillstånd som din läkare har ordinerat det för.
  kr 12.38
 • Luvox är ett läkemedel som används för att behandla depression och tvångssyndrom (OCD). Det verksamma ämnet i Luvox kallas fluvoxamin och det tillhör en grupp läkemedel som kallas selektiva serotoninåterupptagshämmare (SSRI). Luvox fungerar genom att öka nivåerna av serotonin i hjärnan, vilket kan förbättra humör och minska tvångstankar och tvångshandlingar.
  kr 27.54
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Pamelor är ett antidepressivt läkemedel som används för att behandla depression och ångest. Det verkar genom att öka nivåerna av vissa kemikalier i hjärnan som påverkar humör och känslor. Pamelor kan också användas för att behandla andra tillstånd som migrän, neuropatisk smärta och sömnstörningar. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner noggrant när man tar Pamelor och att rapportera eventuella biverkningar omedelbart.
  kr 11.61
 • Paxil är ett läkemedel som används för att behandla depression, ångeststörningar och tvångssyndrom. Det verkar genom att öka nivåerna av serotonin i hjärnan, vilket hjälper till att reglera humöret och minska oro. Paxil är en selektiv serotoninåterupptagshämmare (SSRI) och är receptbelagt.
  kr 20.53
 • Paxil-Cr är en medicin som används för att behandla depression, ångest och panikattacker. Det är en selektiv serotoninåterupptagshämmare (SSRI) som fungerar genom att öka mängden serotonin i hjärnan. Paxil-Cr tas vanligtvis en gång om dagen och kan orsaka biverkningar som illamående, huvudvärk och sömnproblem. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner när man tar Paxil-Cr och att undvika att plötsligt sluta ta medicinen utan att först rådfråga en läkare.
  kr 26.86
 • Pristiq är ett antidepressivt läkemedel som används för att behandla depression och ångeststörningar. Det verkar genom att öka nivåerna av serotonin och noradrenalin i hjärnan. Det är viktigt att ta Pristiq enligt läkarens anvisningar och att inte avbryta behandlingen utan att rådfråga läkare först. Vanliga biverkningar inkluderar huvudvärk, illamående och sömnproblem.
  kr 25.52
 • Remeron är ett antidepressivt läkemedel som används för att behandla depression. Det fungerar genom att öka nivåerna av vissa kemikalier i hjärnan, vilket kan förbättra humöret och minska ångest och oro. Det kan också användas för att behandla sömnstörningar och aptitlöshet. Remeron är endast tillgängligt på recept från en läkare.
  kr 15.16
 • Sinequan är ett läkemedel som används för att behandla depression och ångest. Det verkar genom att påverka nivåerna av vissa kemikalier i hjärnan som påverkar humöret. Sinequan tillhör en grupp läkemedel som kallas tricykliska antidepressiva medel.
  kr 12.66
 • Tofranil är en medicin som används för att behandla depression och ångest. Den tillhör en grupp läkemedel som kallas tricykliska antidepressiva och fungerar genom att öka nivåerna av serotonin och noradrenalin i hjärnan. Tofranil kan också användas för att behandla enures (nattlig inkontinens) hos barn.
  kr 12.22
 • Trintellix är ett antidepressivt läkemedel som används för att behandla depression hos vuxna. Det verkar genom att öka mängden serotonin i hjärnan, vilket förbättrar humöret och minskar ångest. Det är också känt under det generiska namnet vortioxetin.
  kr 82.03
 • Viibryd är en antidepressiv medicin som används för behandling av depression. Den aktiva substansen i Viibryd är vilazodon, som fungerar genom att öka mängden serotonin i hjärnan. Detta kan hjälpa till att förbättra humöret och minska känslor av ångest och oro.
  kr 20.72
 • Wellbutrin-Sr är en medicin som används för att behandla depression och för att hjälpa personer att sluta röka. Det aktiva ämnet i medicinen är bupropion och den fungerar genom att öka nivåerna av dopamin och noradrenalin i hjärnan. Detta kan hjälpa till att förbättra humöret och minska suget efter nikotin.
  kr 16.50
 • Zoloft är ett läkemedel som används för att behandla depression, ångest, panikattacker och tvångssyndrom. Det verksamma ämnet i Zoloft är sertralin, som ökar mängden av signalsubstansen serotonin i hjärnan. Detta kan hjälpa till att förbättra humör, sömn, aptit och energinivåer. Zoloft är en selektiv serotoninåterupptagshämmare (SSRI) och är receptbelagt.
  kr 9.40

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.