• Vaniqa är en medicin som används för att behandla oönskad hårväxt i ansiktet hos kvinnor. Den aktiva substansen i Vaniqa är eflornitinhydroklorid, som hämmar enzymet som är ansvarigt för hårväxt. Vaniqa appliceras direkt på huden och kan reducera hårväxt på upp till 60%.
  kr 1300.98
 • A-Ret är en medicin som innehåller tretinoin, en form av vitamin A-syra. Det används för att behandla akne och för att minska rynkor och fina linjer i ansiktet. A-Ret fungerar genom att öka cellförnyelsen i huden och minska bildandet av talg, vilket kan leda till färre akneutbrott och en jämnare hudton.
  kr 462.79
 • Acticin är ett läkemedel som används för att behandla skabb. Det innehåller permethrin, en kemikalie som dödar skabbkvalster och deras ägg. Det appliceras vanligtvis som en kräm på huden och bör tvättas av efter en viss tid. Acticin är receptbelagt och ska endast användas enligt läkares rekommendationer.
  kr 259.02
 • Aczone är en medicin som innehåller den aktiva substansen dapsone. Det används för att behandla mild till måttlig akne genom att minska inflammation och förhindra bildandet av nya finnar.
  kr 1.45
 • Agefine-Forte är en medicin som innehåller alfacalcidol och kalciumkarbonat. Den används för att behandla benskörhet och för att förhindra brist på kalcium och vitamin D i kroppen. Alfacalcidol är en form av vitamin D som hjälper till att öka kalciumupptaget i kroppen, medan kalciumkarbonat är en kalciumtillskott som hjälper till att upprätthålla normala nivåer av kalcium i kroppen.
  kr 38.86
 • Aldara är en kräm som används för behandling av hudsjukdomar såsom aktinisk keratos, yttre genitala vårtor och basalcellscancer. Den aktiva ingrediensen i Aldara är imiquimod, som fungerar genom att stimulera immunsystemet för att bekämpa sjukdomen. Krämen appliceras vanligtvis en gång om dagen på det drabbade området under en begränsad tidsperiod.
  kr 265.77
 • Aristocort är en steroidmedicin som används för att behandla olika hudsjukdomar såsom eksem, psoriasis och allergiska reaktioner. Den innehåller triamcinolonacetonid som minskar inflammation och klåda i huden.
  kr 19.74
 • Azelex är en receptbelagd kräm som innehåller azelainsyra. Den används för att behandla mild till måttlig akne genom att minska inflammation och förbättra hudens utseende. Azelex kan också användas för att behandla hudförändringar som rosacea och hyperpigmentering.
  kr 483.53
 • Bactroban är ett antibiotikum som vanligtvis används för att behandla hudinfektioner. Det verksamma ämnet i Bactroban är mupirocin, som fungerar genom att hindra bakteriernas tillväxt och spridning. Bactroban används vanligtvis topiskt, det vill säga appliceras direkt på huden i form av en salva eller kräm. Det är vanligtvis effektivt mot en rad olika bakterier, inklusive stafylokocker och streptokocker.
  kr 509.41
 • Benzac är en medicin som innehåller den aktiva substansen benzoylperoxid och används för behandling av akne.
  kr 339.61
 • Benzoyl är en medicin som används för behandling av akne. Den verkar genom att minska mängden olja som produceras av hudens talgkörtlar och genom att döda bakterier som orsakar akne.
  kr 372.98
 • Klorhexidin är en desinfektionsmedel som används för att förhindra och behandla infektioner i munhålan och tandköttet. Det är också effektivt mot bakterier på huden och används ofta för att förhindra infektioner vid kirurgiska ingrepp.
  kr 310.82
 • Clindagel är en medicin som innehåller den aktiva substansen clindamycin och används för att behandla akne. Det är en gel som appliceras på huden och fungerar genom att minska mängden bakterier som orsakar akne.
  kr 338.45
 • Contractubex® är en mycket effektiv behandling för alla ärr typer. Det främjar aktivt läkningsprocessen i huden och minskar ärrbildning innanför. Förhindrar bildningen av överdriven ärrvävnad, minskar rodnad, klåda och känslan av spänning, gör ärret mjukare och förbättrar elasticiteten.
  kr 2141.52
 • Contractubex är en medicin som används för att behandla ärrbildning efter skador eller kirurgiska ingrepp på huden. Den innehåller tre aktiva ingredienser: lökextrakt, heparin och allantoin. Lökextraktet minskar inflammation och ökar blodcirkulationen, medan heparin minskar ärrbildning genom att förhindra blodproppar och öka cellregenereringen. Allantoin mjukar upp huden och minskar ärrbildning. Contractubex appliceras direkt på ärrvävnaden och masseras in med lätta rörelser.
  kr 388.52
 • Cosmelite är en kräm som används för att behandla pigmentförändringar i huden, såsom mörka fläckar, åldersfläckar och melasma. Den innehåller en kombination av hydrokinon, tretinoin och mometasonfuroat, vilket hjälper till att minska produktionen av melanin i huden och förbättra hudtonen. Cosmelite kan endast användas på recept och bör endast användas under övervakning av en läkare.
  kr 746.04
 • Cutivate 0.05% Cream with Fluticasone as an active compound, belongs to a group of medicines called steroids. It is used to treat various skin conditions such as dermatitis, eczema, and allergies. It works by reducing swelling, redness, and itchiness of the skin and prevents further irritation.
  kr 512.32
 • Desonate är en medicin som innehåller desonid, en steroid som används för att behandla inflammation och klåda i huden.
  kr 186.46
 • Differin är en receptbelagd medicin som innehåller adapalen, en retinoid som används för att behandla akne. Det fungerar genom att minska inflammationen och förhindra bildandet av nya pormaskar och finnar. Differin appliceras vanligtvis en gång om dagen på ren och torr hud. Det kan ta upp till 12 veckor innan du ser förbättringar i din akne. Vanliga biverkningar inkluderar torrhet, rodnad och fjällning av huden.
  kr 388.52
 • Diprolene är en steroidbaserad kräm som används för att behandla hudproblem såsom eksem, psoriasis och dermatit.
  kr 194.88
 • Droxia är ett läkemedel som innehåller hydroxikarbamid och används för att behandla vissa typer av cancer, inklusive leukemi och melanom. Det kan också användas för att behandla sjukdomar som orsakar för mycket röda blodkroppar i kroppen, såsom polycytemia vera. Droxia fungerar genom att hämma tillväxten av cancerceller och minska produktionen av röda blodkroppar.
  kr 29.07
 • Efudex är en medicin som används för att behandla hudcancer, såsom basalcellscancer och aktinisk keratos. Den innehåller den aktiva substansen fluorouracil, som fungerar genom att hindra tillväxten av cancerceller. Det appliceras vanligtvis som en kräm på det drabbade området och kan orsaka hudirritation, rodnad och fjällning under behandlingen.
  kr 407.53
 • Elidel är en kräm som används för att behandla mild till måttlig atopisk dermatit (eksem) hos vuxna och barn över 3 månader. Den innehåller den aktiva substansen pimecrolimus, som fungerar genom att minska inflammationen i huden.
  kr 1735.66
 • Elocon är en steroidkräm som används för att behandla inflammation och klåda i huden. Den aktiva ingrediensen i Elocon kallas mometasonfuroat och den minskar inflammation genom att hämma frisättningen av vissa ämnen i kroppen. Elocon är vanligtvis receptbelagt och används för att behandla hudsjukdomar som eksem, psoriasis och andra hudproblem.
  kr 282.04
 • Emla är en receptbelagd bedövningskräm som innehåller lidokain och prilokain. Krämen appliceras på huden och används för att bedöva området innan injektioner, blodprov eller mindre kirurgiska ingrepp.
  kr 509.41
 • Epsolay är en receptbelagd kräm som innehåller azelainsyra och är avsedd för behandling av mild till måttlig rosacea hos vuxna. Krämen fungerar genom att minska inflammation och rodnad i huden samt genom att hämma tillväxten av bakterier som kan orsaka utbrott av rosacea.
  kr 614.79
 • Fastum-Gel är en receptfri medicin som används för att lindra smärta och inflammation i muskler och leder. Den aktiva substansen i Fastum-Gel kallas ketoprofen och den absorberas snabbt genom huden för att ge lokal lindring av smärta och inflammation. Det är en vanlig behandling för tillstånd som artros, reumatoid artrit och muskelskador.
  kr 310.82
 • Fusiderm-B är en medicin som används för att behandla hudinfektioner orsakade av bakterier. Den innehåller två aktiva ingredienser, fusidinsyra och betametason. Fusidinsyra bekämpar bakterier och betametason minskar inflammationen i huden. Fusiderm-B är en receptbelagd medicin och ska endast användas enligt läkarens instruktioner.
  kr 207.18
 • Grifulvin är ett läkemedel som används för att behandla svampinfektioner i huden, hårbotten och naglarna. Det verksamma ämnet i Grifulvin kallas griseofulvin och det fungerar genom att hindra svampen från att växa och sprida sig. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner för dosering och behandlingstid för att uppnå bästa resultat.
  kr 13.91
 • Heximar-salva är en medicin som används för att behandla hudinfektioner orsakade av bakterier eller svampar. Den innehåller en kombination av två aktiva ingredienser, kloramfenikol och bensoesyre, som hjälper till att bekämpa infektionen och lindra inflammationen i huden. Heximar-salva appliceras vanligtvis direkt på det drabbade området och används vanligtvis under en kort period.
  kr 801.31
 • Hydrokinon-Topikal är en medicin som används för att bleka hud som är mörkare än omgivande hudområden. Det används oftast för att behandla hudproblem som hyperpigmentering, melasma och åldersfläckar. Medicinen fungerar genom att minska produktionen av melanin i huden. Det är viktigt att använda medicinen enligt läkares instruktioner eftersom överanvändning kan leda till biverkningar som irritation och rodnad i huden.
  kr 462.79
 • Ilosone är ett antibiotikum som vanligtvis används för att behandla infektioner orsakade av bakterier. Det aktiva ämnet i Ilosone är erytromycin, som tillhör en grupp av antibiotika som kallas makrolider. Det fungerar genom att hämma bakteriernas förmåga att producera proteiner som de behöver för att överleva. Ilosone används för att behandla en rad olika infektioner, inklusive lunginflammation, halsfluss, hudinfektioner och akne.
  kr 13.40
 • Isofair är en medicin som innehåller isotretinoin och används för att behandla allvarlig akne. Det fungerar genom att minska talgproduktionen i huden och hjälper till att minska inflammation. Det är vanligtvis en långvarig behandling som kräver övervakning av en läkare på grund av dess potentiella biverkningar. Isofair är endast tillgängligt på recept från en läkare.
  kr 30.70
 • Isotroin är en medicin som innehåller isotretinoin och används för behandling av allvarlig akne. Det fungerar genom att minska mängden talg som produceras av talgkörtlarna i huden och hjälper till att förhindra bildandet av nya finnar. Isotroin är en receptbelagd medicin och ska endast tas under övervakning av en läkare på grund av dess potentiella biverkningar.
  kr 37.61
 • Lamisil-Cream är en medicin som används för att behandla svampinfektioner på huden. Den aktiva ingrediensen i Lamisil-Cream är terbinafin, som fungerar genom att döda svampen som orsakar infektionen. Lamisil-Cream appliceras direkt på det drabbade området och kan lindra symtom som klåda, rodnad och fjällning inom några dagar. Det är viktigt att följa instruktionerna från din läkare eller apotekspersonal när du använder Lamisil-Cream för att säkerställa en säker och effektiv behandling.
  kr 186.46
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Mentax är en medicin som används för att behandla svampinfektioner i huden, såsom ringorm och fotsvamp. Den aktiva ingrediensen i Mentax är butenafin, som fungerar genom att hindra svampen från att växa och sprida sig. Mentax appliceras vanligtvis på det drabbade området en gång om dagen under en vecka eller längre, beroende på svårighetsgraden av infektionen. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner och använda Mentax regelbundet för att få bästa möjliga resultat.
  kr 282.04
 • Micatin är en medicin som används för att behandla svampinfektioner på huden, inklusive ringorm och fotsvamp. Den aktiva ingrediensen i Micatin är miconazolnitrat, som fungerar genom att förstöra svampcellerna och därmed eliminera infektionen. Micatin finns tillgängligt som kräm eller spray och appliceras direkt på den drabbade huden. Det är viktigt att följa instruktionerna från din läkare eller apotekspersonal när du använder Micatin för att säkerställa att du får maximal effekt och undviker eventuella biverkningar.
  kr 276.26
 • Micogel är en medicin som används för att behandla svampinfektioner i huden. Den aktiva ingrediensen i Micogel är mikonazolnitrat, som fungerar genom att hindra tillväxten av svampar. Micogel appliceras vanligtvis direkt på det drabbade området och kan användas för att behandla olika typer av svampinfektioner, inklusive ringorm, fotsvamp och jästinfektioner.
  kr 1842.13
 • Mucopain är en medicin som används för att lindra smärta och obehag i munnen och tandköttet. Den innehåller benzokain som fungerar som en lokalbedövning och minskar känsligheten i det drabbade området. Mucopain finns vanligtvis som en gel eller salva och appliceras direkt på det smärtsamma området.
  kr 4835.71
 • Neoral är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen cyklosporin. Det används för att förhindra kroppens immunsystem från att attackera och skada transplanterade organ, såsom njurar, hjärta eller lever. Det kan också användas för att behandla vissa autoimmuna sjukdomar, såsom psoriasis och reumatoid artrit.
  kr 62.17
 • Nizoral-Cream är en medicin som används för att behandla svampinfektioner i huden. Den aktiva ingrediensen i krämen är ketokonazol, som fungerar genom att döda svampen och förhindra dess tillväxt. Nizoral-Cream är receptbelagd och används vanligtvis en eller två gånger om dagen på det drabbade området.
  kr 241.73
 • Nizoral-schampo är ett läkemedel som används för att behandla svampinfektioner i hårbotten och hud. Det aktiva ämnet i schampot är ketokonazol, som hämmar tillväxten av svamp och hjälper till att minska inflammation och klåda i hårbotten. Schampot används vanligtvis en eller två gånger i veckan under en kort period för att behandla infektioner och för att förebygga återfall. Det är viktigt att följa instruktionerna från din läkare eller apotekspersonal när du använder Nizoral-schampo för att uppnå bästa resultat.
  kr 269.36
 • Alfacalcidol är en aktiv metabolit av Vitamin D, som utför viktiga funktioner vid reglering av kalciumbalansen och benmetabolismen. Alfacalcidol är en hormon, analog av vitamin D som aktiveras av enzymet 25-hydroxylas i levern för systemiska och i osteoblaster för lokala D-hormon åtgärder. Den har ett unikt mönster av pleiotropa effekter på, t.ex. tarm, ben, parartyroider, muskel och hjärna. Alfacalcidol överträffar vanligt vitamin D (cholecalciferol) eftersom den slutliga aktiveringen av njurarna som regleras av en negativ återkopplingsmekanism. Även om alfacalcidol används ofta vid behandling av osteoporos, är dess verkningsmekanism i ben inte fullständigt förstådd. Alfacalcidol är stimulerar intestinal absorption av kalcium (Ca), ökar utsöndring av Ca i urin, ökar nivåer av serum och undertrycker parathormon (PTH).
  kr 16.50
 • Oxsoralen är en medicin som används för att behandla hudsjukdomar såsom psoriasis och eksem genom att öka känsligheten för ljusbehandling (fotokemoterapi).
  kr 16.98
 • Pasitrex-salva är en medicin som används för att behandla psoriasis och andra hudsjukdomar. Den innehåller det aktiva ämnet betametasondipropionat och kalcipotriol, vilket hjälper till att minska inflammation och förbättra hudens tillstånd. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner och inte använda Pasitrex-salva längre än rekommenderat, eftersom det kan leda till biverkningar.
  kr 614.79
 • Placentrex är en medicin som är baserad på extrakt från moderkakan och används för att främja sårläkning och vävnadsregenerering.
  kr 368.39
 • Podowart är en medicin som används för att behandla vårtor på huden och könsorganen. Den innehåller ämnet podofyllotoxin som verkar genom att förstöra cellerna i vårtorna. Podowart appliceras direkt på vårtan och ska endast användas enligt läkares anvisningar.
  kr 368.39
 • Rashfree är en medicin som används för att behandla hudproblem som eksem, klåda och irritation. Den innehåller zinkoxid och talk som hjälper till att lindra inflammation och skydda huden mot skador. Rashfree kan appliceras direkt på huden och är lämplig för både vuxna och barn.
  kr 338.45
 • Renova är en medicin som innehåller tretinoin och används för att behandla akne och rynkor. Det fungerar genom att öka cellförnyelsen i huden och minska bildandet av talg. Renova är endast tillgängligt på recept och bör användas enligt läkarens anvisningar.
  kr 230.23
 • Rheumatrex är ett läkemedel som innehåller metotrexat och används för att behandla olika former av cancer, reumatoid artrit och psoriasis. Det fungerar genom att hämma celltillväxten och minska inflammation i kroppen. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner noggrant vid användning av Rheumatrex eftersom det kan ha allvarliga biverkningar om det inte används korrekt.
  kr 15.54
 • Salicylsyra är en medicin som används för att behandla olika hudåkommor, såsom akne, psoriasis och vårtor. Det fungerar genom att lösa upp döda hudceller och minska inflammation i huden. Salicylsyra kan också användas som en ingrediens i schampo för att behandla mjäll och andra hårbottenproblem.
  kr 407.53
 • Scarend-Silicone är en medicin som används för att behandla ärr. Den innehåller silikon och hjälper till att minska synligheten av ärr genom att mjuka upp och släta ut huden.
  kr 682.12
 • Soriatane är en medicin som används för att behandla svår psoriasis. Den innehåller acitretin som minskar produktionen av hudceller och inflammation i huden. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner vid användning av Soriatane eftersom det kan orsaka allvarliga biverkningar.
  kr 67.70
 • Tazorac är en medicin som används för att behandla akne och psoriasis. Den aktiva ingrediensen i Tazorac är tazaroten, som fungerar genom att minska inflammation och reglera celltillväxten i huden. Tazorac finns i form av en kräm eller gel och appliceras vanligtvis en gång om dagen på det drabbade området. Det är viktigt att följa läkarens anvisningar för att undvika biverkningar och uppnå bästa möjliga resultat.
  kr 621.68
 • Temovate är en steroid kräm som används för att behandla hudproblem såsom eksem, psoriasis och andra inflammatoriska hudsjukdomar.
  kr 259.02
 • Tenovate är en medicin som används för att behandla olika hudsjukdomar, såsom eksem, psoriasis och dermatit. Den innehåller en aktiv ingrediens som kallas clobetasolpropionat, vilket är en steroid som minskar inflammation och klåda i huden. Tenovate finns tillgänglig som kräm eller salva och ska endast användas enligt läkares ordination.
  kr 212.96
 • Tretiva är en medicin som används för att behandla allvarlig akne. Den aktiva substansen i Tretiva är isotretinoin, som minskar talgproduktionen i huden och minskar inflammationen i akne-lesioner. Tretiva kan ha allvarliga biverkningar och bör endast användas under övervakning av en läkare.
  kr 25.52
 • Ultravate är en receptbelagd medicin som används för att behandla olika hudåkommor såsom eksem, psoriasis och dermatit. Det aktiva ämnet i Ultravate är halobetasolpropionat, vilket är en potent steroid som minskar inflammation och klåda i huden. Ultravate finns i form av kräm, salva och lotion och appliceras vanligtvis en gång dagligen på det drabbade området. Det är viktigt att följa läkarens anvisningar och inte använda Ultravate under en längre tid än vad som rekommenderas, eftersom det kan leda till biverkningar såsom tunnare hud och ökad risk för infektioner.
  kr 638.93
 • Valtrex är ett läkemedel som används för att behandla virusinfektioner orsakade av herpes simplex, inklusive munherpes, genital herpes och bältros. Det verksamma ämnet i Valtrex är valaciklovir, som omvandlas till aciklovir i kroppen och hämmar spridningen av viruset.
  kr 67.93
 • Wynzora är en medicin som används för behandling av mild till måttlig psoriasis på huden. Den innehåller två aktiva substanser, calcipotriol och betametasondipropionat, som hjälper till att minska inflammation och öka cellförnyelsen i huden. Wynzora är en kräm som appliceras på de drabbade områdena en gång dagligen under en begränsad tid, enligt läkarens anvisningar.
  kr 1015.46

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.