• Crestor är ett läkemedel som används för att sänka höga nivåer av kolesterol i blodet. Det aktiva ämnet i Crestor är rosuvastatin och det tillhör en grupp läkemedel som kallas statiner. Crestor minskar produktionen av kolesterol i levern och ökar kroppens förmåga att ta upp kolesterol från blodet. Det används oftast tillsammans med en hälsosam livsstil, inklusive regelbunden motion och en balanserad kost, för att minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar.
  kr 19.89
 • Lipitor är ett läkemedel som används för att sänka höga kolesterolnivåer i blodet. Det aktiva ämnet i Lipitor kallas atorvastatin och det fungerar genom att hämma produktionen av kolesterol i levern. Lipitor kan också minska risken för hjärt-kärlsjukdomar och stroke hos personer med höga kolesterolnivåer.
  kr 13.44
 • Livalo är ett läkemedel som innehåller pitavastatin och används för att sänka höga kolesterolnivåer hos vuxna. Det fungerar genom att hämma produktionen av kolesterol i levern och öka kroppens förmåga att ta bort överskott av kolesterol. Livalo är vanligtvis ordinerat i kombination med en hälsosam livsstil och kostförändringar för att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar.
  kr 17.44
 • Lopid är en medicin som används för att sänka höga nivåer av kolesterol och triglycerider i blodet. Det aktiva ämnet i Lopid kallas gemfibrozil och det fungerar genom att öka nedbrytningen av fetter i levern och minska produktionen av fetter i kroppen. Lopid används oftast tillsammans med en hälsosam kost och motion för att hjälpa till att förebygga hjärtsjukdomar och stroke.
  kr 31.35
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.60
 • Nexletol är en medicin som används för att sänka kolesterolnivåerna hos vuxna patienter med hög kolesterolhalt eller med en genetisk sjukdom som kallas heterozygot familjär hyperkolesterolemi. Det aktiva ämnet i Nexletol är bempedoinsyra, som fungerar genom att hämma ett enzym som är viktigt för kolesterolproduktionen i levern.
  kr 16.85
 • Questran är en medicin som används för att sänka höga nivåer av kolesterol i blodet genom att binda galla i tarmen och minska dess absorption.
  kr 87.47
 • Roszet är en medicin som innehåller två aktiva substanser, rosuvastatin och ezetimib. Det används för att sänka höga nivåer av kolesterol i blodet och minska risken för hjärt-kärlsjukdomar.
  kr 31.74
 • Tricor är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen fenofibrat. Det används för att sänka nivåerna av fettämnen som kolesterol och triglycerider i blodet. Tricor är vanligtvis föreskrivet för personer med höga kolesterolnivåer och andra riskfaktorer för hjärtsjukdomar.
  kr 25.92
 • Zetia är ett läkemedel som används för att sänka nivåerna av kolesterol i blodet genom att minska absorptionen av kolesterol från maten i tarmen.
  kr 25.92
 • Zocor är ett läkemedel som används för att sänka höga nivåer av kolesterol i blodet. Det innehåller en aktiv substans som kallas simvastatin och tillhör en grupp läkemedel som kallas statiner. Zocor fungerar genom att minska produktionen av kolesterol i levern och därmed sänka nivåerna av LDL-kolesterol i blodet. Det kan också öka nivåerna av HDL-kolesterol, vilket är den "goda" typen av kolesterol. Zocor är receptbelagt och ska användas under övervakning av en läkare.
  kr 16.80

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.