• Advil Dual-Action är en smärtstillande och inflammationshämmande medicin som innehåller ibuprofen och famotidin. Den används för att behandla smärta och inflammation i kroppen, såsom huvudvärk, tandvärk, menstruationssmärta, ledvärk och muskelsmärta. Ibuprofen minskar smärta och inflammation medan famotidin minskar risken för magbesvär som kan uppstå vid användning av ibuprofen.
  kr 15.54
 • Arava är en medicin som används för att behandla vuxna patienter med aktiv reumatoid artrit. Den innehåller den aktiva substansen leflunomid och fungerar genom att hämma inflammation i kroppen. Arava kan också användas för att förhindra förlust av ledhälsa och för att minska behovet av ledkirurgi. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner vid användning av Arava och att regelbundet övervaka leverfunktionen eftersom läkemedlet kan påverka levern.
  kr 31.50
 • Arcoxia är en icke-steroid antiinflammatorisk medicin (NSAID) som används för att lindra smärta och inflammation vid olika sjukdomar såsom artros, reumatoid artrit och ankyloserande spondylit. Det aktiva ämnet i Arcoxia är etorikoxib, som fungerar genom att hämma enzymet cyklooxygenas-2 (COX-2) som är ansvarigt för produktionen av inflammatoriska ämnen i kroppen. Arcoxia kan endast köpas på recept och bör tas enligt läkarens instruktioner.
  kr 22.56
 • Celebrex är en medicin som används för att lindra smärta och inflammation vid olika typer av artrit, inklusive reumatoid artrit och artros. Den aktiva substansen i Celebrex är celecoxib, som tillhör en grupp läkemedel som kallas COX-2-hämmare. Celebrex fungerar genom att hämma produktionen av prostaglandiner, vilket minskar inflammation och smärta. Det är viktigt att notera att Celebrex kan ha biverkningar och bör endast tas enligt läkarens instruktioner.
  kr 15.83
 • Colcrys är ett läkemedel som innehåller kolchicin och används för att behandla giktattacker. Det fungerar genom att minska inflammationen i lederna och minska smärtan. Colcrys är också effektivt för att behandla Familjär medelhavsförstärkt feber (FMF). Det är viktigt att följa läkarens instruktioner när du tar Colcrys eftersom det kan orsaka biverkningar om det inte tas korrekt.
  kr 11.32
 • Diacerein är en medicin som används för att behandla osteoartrit, en sjukdom som påverkar lederna. Det fungerar genom att minska inflammation och smärta i lederna, vilket kan förbättra rörligheten och livskvaliteten för patienterna.
  kr 20.72
 • Emflaza är en medicin som innehåller den aktiva substansen deflazakort. Det används för att behandla Duchennes muskeldystrofi hos patienter över 5 år. Emflaza fungerar genom att minska inflammation och förbättra muskelfunktionen.
  kr 15.16
 • Feldene är en medicin som innehåller den aktiva substansen piroxikam och används för att lindra smärta och inflammation vid olika tillstånd, såsom reumatoid artrit, osteoartrit och menstruationsbesvär.
  kr 14.39
 • Imuran är ett läkemedel som används för att förhindra avstötning av transplanterade organ och för behandling av vissa autoimmuna sjukdomar. Det aktiva ämnet i Imuran är azatioprin, som fungerar genom att hämma immunsystemet.
  kr 19.34
 • Indocin är en medicin som tillhör gruppen av icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID). Den används för att lindra smärta, inflammation och stelhet vid olika tillstånd, såsom ledinflammation, artros, ryggsmärta och menstruationsbesvär. Indocin fungerar genom att minska produktionen av prostaglandiner, en typ av kemisk substans som orsakar inflammation och smärta i kroppen.
  kr 10.36
 • Indocin-Sr är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen indometacin. Det används för att lindra smärta och inflammation vid olika tillstånd som artrit, gikt och muskuloskeletala sjukdomar. Indocin-Sr är en så kallad nonsteroidal antiinflammatorisk drog (NSAID) och fungerar genom att hämma produktionen av prostaglandiner, vilka är ansvariga för smärta och inflammation.
  kr 22.09
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Mobic är ett receptbelagt läkemedel som innehåller den aktiva substansen meloxicam. Det tillhör en grupp läkemedel som kallas NSAID (icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel) och används för att lindra smärta och inflammation vid tillstånd som artros, reumatoid artrit och andra inflammatoriska sjukdomar.
  kr 13.24
 • Motrin är ett vanligt smärtstillande och febernedsättande läkemedel som innehåller den aktiva substansen ibuprofen. Det används för att lindra mild till måttlig smärta, såsom huvudvärk, tandvärk, muskel- och ledvärk samt menstruationsbesvär. Motrin kan också användas för att minska feber. Det är viktigt att följa doseringsanvisningarna noggrant och rådgöra med en läkare eller apotekspersonal vid behov.
  kr 10.36
 • Naprosyn är ett icke-steroidalt antiinflammatoriskt läkemedel (NSAID) som används för att lindra smärta, inflammation och feber. Det verksamma ämnet i Naprosyn är naproxen.
  kr 9.88
 • Neoral är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen cyklosporin. Det används för att förhindra kroppens immunsystem från att attackera och skada transplanterade organ, såsom njurar, hjärta eller lever. Det kan också användas för att behandla vissa autoimmuna sjukdomar, såsom psoriasis och reumatoid artrit.
  kr 62.17
 • Ponstel är en medicin som används för att lindra smärta och inflammation, särskilt vid menstruationsbesvär och ledinflammation. Den aktiva substansen i Ponstel är mefenaminsyra, som tillhör en grupp läkemedel som kallas nonsteroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID).
  kr 15.28
 • Rheumatrex är ett läkemedel som innehåller metotrexat och används för att behandla olika former av cancer, reumatoid artrit och psoriasis. Det fungerar genom att hämma celltillväxten och minska inflammation i kroppen. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner noggrant vid användning av Rheumatrex eftersom det kan ha allvarliga biverkningar om det inte används korrekt.
  kr 15.54
 • Voltaren är ett läkemedel som innehåller diklofenak, en antiinflammatorisk och smärtstillande substans. Det används för att lindra smärta och inflammation vid tillstånd som artros, reumatoid artrit, muskel- och ledvärk, samt vid akuta skador som stukningar och blåmärken. Det finns i olika former, som tabletter, kapslar, gel och plåster.
  kr 8.54

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.