• Topamax är ett läkemedel som används för att behandla epilepsi och migrän. Det verkar genom att minska överaktiviteten i hjärnan som kan orsaka anfall eller huvudvärk. Topamax kan också användas för andra sjukdomar som bestäms av din läkare.
  kr 16.98
 • Advil Dual-Action är en smärtstillande och inflammationshämmande medicin som innehåller ibuprofen och famotidin. Den används för att behandla smärta och inflammation i kroppen, såsom huvudvärk, tandvärk, menstruationssmärta, ledvärk och muskelsmärta. Ibuprofen minskar smärta och inflammation medan famotidin minskar risken för magbesvär som kan uppstå vid användning av ibuprofen.
  kr 15.54
 • Depakote är ett läkemedel som används för att behandla epilepsi och bipolär sjukdom. Det innehåller valproinsyra och fungerar genom att minska aktiviteten i hjärnan för att förhindra anfall och humörsvängningar. Det kan också användas för att behandla migrän och andra neurologiska tillstånd.
  kr 12.76
 • Imitrex är en medicin som används för att behandla migrän. Den innehåller sumatriptan som hjälper till att minska svullnad och inflammation i blodkärlen i hjärnan. Detta kan lindra huvudvärk, illamående och ljuskänslighet som är vanliga symtom vid migrän.
  kr 102.46
 • Inderal är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen propranolol. Det används för att behandla högt blodtryck, hjärtarytmier, migrän och andra tillstånd som involverar hjärtat och blodkärlen. Propranolol fungerar genom att blockera effekterna av adrenalin och andra stresshormoner på hjärtat och blodkärlen, vilket minskar hjärtfrekvensen och blodtrycket.
  kr 10.36
 • Inderal-La är ett läkemedel som innehåller propranolol, en betablockerare som används för att behandla högt blodtryck, hjärtarytmier, migrän och andra tillstånd som involverar hjärtat och blodkärlen. Det är en förlängd frisättning form av Inderal som tas en gång om dagen för att ge en jämn nivå av läkemedlet i kroppen under en längre tid.
  kr 16.50
 • Maxalt är en medicin som används för att behandla migränhuvudvärk. Den innehåller den aktiva substansen rizatriptan, som fungerar genom att minska svullnaden i blodkärlen runt hjärnan och lindra smärta och andra symtom som illamående och ljuskänslighet.
  kr 102.95
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Sibelium är en medicin som används för att förebygga migrän och yrsel. Den innehåller det aktiva ämnet flunarizin och fungerar genom att minska aktiviteten i vissa områden i hjärnan. Sibelium kan också användas för behandling av andra sjukdomar som orsakar yrsel och balansstörningar. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner när du tar Sibelium och att inte avbryta behandlingen utan att först rådfråga en läkare.
  kr 18.42
 • Zomig är en medicin som används för att behandla migränhuvudvärk. Den aktiva substansen i Zomig kallas zolmitriptan och den fungerar genom att minska inflammationen i hjärnans blodkärl och därmed lindra smärta och andra symtom som illamående och ljuskänslighet. Zomig finns tillgängligt i olika former, inklusive tabletter, nässpray och injektioner. Det är viktigt att följa läkarens anvisningar när man tar Zomig och att undvika att ta för mycket eller för ofta, eftersom detta kan leda till biverkningar.
  kr 815.12

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.