• Dramamine är ett läkemedel som används för att behandla och förebygga illamående, kräkningar och yrsel som kan uppstå vid resor eller sjösjuka. Det aktiva ämnet i Dramamine kallas dimenhydrinat och det verkar genom att påverka signalsubstansen histamin i hjärnan. Dramamine är receptbelagt och ska endast användas enligt läkares ordination.
  kr 12.08
 • Aciphex är en protonpumpshämmare som används för att minska mängden syra som produceras i magsäcken. Detta läkemedel används för att behandla gastroesofageal refluxsjukdom (GERD), magsår, och andra tillstånd som orsakas av överskott av magsyra.
  kr 13.71
 • Acofide är en medicin som används för att behandla symtom på irriterad tarm (IBS) såsom buksmärta, uppblåsthet och förstoppning. Den aktiva substansen i Acofide kallas Acotiamid och den verkar genom att öka mängden av ett enzym som hjälper till att reglera tarmrörelserna. Acofide är en receptbelagd medicin som endast ska tas enligt läkares anvisningar.
  kr 62.15
 • Asacol är ett läkemedel som används för att behandla inflammatorisk tarmsjukdom, såsom ulcerös kolit och Crohns sjukdom. Det innehåller mesalazin, vilket är en antiinflammatorisk substans som frisätts i tarmen för att minska inflammation och symtom som diarré, buksmärta och blodig avföring.
  kr 16.50
 • Buscopan är ett läkemedel som används för att lindra spasmer och kramper i mag- och tarmkanalen. Det verksamma ämnet i Buscopan kallas butylskopolaminbromid och det fungerar genom att minska muskelkontraktioner i tarmarna. Buscopan kan användas för att behandla symtom som buksmärta, diarré och gasbildning.
  kr 15.54
 • Canasa är en medicin som används för att behandla inflammation i ändtarmen. Den aktiva substansen i Canasa är mesalazin, som verkar genom att minska inflammationen i tarmen. Canasa administreras som en rektalsuspension och kan hjälpa till att lindra symtom som smärta, diarré och blodig avföring.
  kr 41.43
 • Carafate är ett läkemedel som används för att behandla magsår och inflammation i mag-tarmkanalen. Det verkar genom att bilda en skyddande barriär på slemhinnan i magen och tarmarna, vilket minskar irritation och främjar läkning. Carafate tas vanligtvis som en oral suspension eller tablett och bör tas en timme före måltider för bästa effekt. Det är viktigt att följa läkarens doseringsanvisningar och inte ta mer än ordinerat.
  kr 11.89
 • Celebrex är en medicin som används för att lindra smärta och inflammation vid olika typer av artrit, inklusive reumatoid artrit och artros. Den aktiva substansen i Celebrex är celecoxib, som tillhör en grupp läkemedel som kallas COX-2-hämmare. Celebrex fungerar genom att hämma produktionen av prostaglandiner, vilket minskar inflammation och smärta. Det är viktigt att notera att Celebrex kan ha biverkningar och bör endast tas enligt läkarens instruktioner.
  kr 15.82
 • Celol är en medicin som används för att behandla högt blodtryck och hjärtsvikt. Den innehåller två aktiva substanser, carvedilol och hydroklortiazid, som arbetar tillsammans för att sänka blodtrycket och minska belastningen på hjärtat. Celol kan tas som en tablett en gång om dagen och bör tas enligt läkarens instruktioner.
  kr 8.05
 • Cheerio-Fluoride är en medicin som innehåller fluorid och används för att förebygga karies och stärka tänderna.
  kr 414.30
 • Colofac är ett läkemedel som används för att behandla symtom på irriterad tarm (IBS), såsom buksmärta, gasbildning och diarré eller förstoppning. Det verksamma ämnet i Colofac är mebeverin, som fungerar genom att slappna av musklerna i tarmarna och minska obehagliga symtom.
  kr 21.68
 • Creon är en medicin som används för att behandla matsmältningsproblem hos personer med exokrin pankreasinsufficiens. Det innehåller enzymer som hjälper till att bryta ner maten så att kroppen kan absorbera näringsämnen på ett effektivt sätt.
  kr 50.83
 • Cytotec är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen Misoprostol och används för att förebygga och behandla magsår orsakade av läkemedel eller infektioner. Det kan också användas för att inducera förlossning eller för att avsluta en oönskad graviditet.
  kr 19.09
 • Dulcolax är ett laxermedel som används för att behandla tillfällig förstoppning. Det verksamma ämnet i Dulcolax är bisakodyl, som stimulerar tarmrörelserna och hjälper till att mjuka upp avföringen för att underlätta avföring.
  kr 10.36
 • Imodium är ett läkemedel som används för att behandla diarré. Det innehåller det aktiva ämnet loperamid, som fungerar genom att minska rörelsen i tarmarna och därmed minska antalet avföringar. Imodium kan hjälpa till att lindra symtomen på diarré och minska risken för uttorkning. Det är viktigt att följa doseringsanvisningarna noggrant och att inte använda Imodium om diarrén orsakas av en bakterie- eller virusinfektion.
  kr 9.40
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Miralax är ett laxermedel som används för att behandla förstoppning. Det fungerar genom att mjuka upp avföringen och göra det lättare att passera genom tarmarna. Miralax är ett pulver som blandas med vatten och tas vanligtvis en gång om dagen. Det är en säker och effektiv behandling för tillfällig förstoppning.
  kr 509.22
 • Motegrity är ett läkemedel som används för att behandla kronisk förstoppning hos vuxna. Det verkar genom att öka tarmrörelserna och underlätta avföring.
  kr 30.69
 • Motilium är en medicin som används för att behandla illamående och kräkningar. Den aktiva substansen i Motilium är domperidon, som fungerar genom att öka muskeltonusen i mag-tarmkanalen och därmed minska risken för kräkningar. Motilium är också användbart för att behandla symtom som uppstår vid gastropares, en sjukdom där magen töms långsamt.
  kr 12.22
 • Nexium är ett läkemedel som används för att behandla sura uppstötningar, matsmältningsbesvär och magsår. Det verksamma ämnet i Nexium är esomeprazol, som minskar mängden syra som produceras i magen. Detta hjälper till att lindra symtomen och främja läkning av skadade vävnader i magen och tarmarna. Nexium finns i form av tabletter och kapslar och ska tas en gång om dagen en timme före måltid. Det är viktigt att följa läkarens anvisningar och inte överskrida den rekommenderade dosen.
  kr 10.07
 • Alfacalcidol är en aktiv metabolit av Vitamin D, som utför viktiga funktioner vid reglering av kalciumbalansen och benmetabolismen. Alfacalcidol är en hormon, analog av vitamin D som aktiveras av enzymet 25-hydroxylas i levern för systemiska och i osteoblaster för lokala D-hormon åtgärder. Den har ett unikt mönster av pleiotropa effekter på, t.ex. tarm, ben, parartyroider, muskel och hjärna. Alfacalcidol överträffar vanligt vitamin D (cholecalciferol) eftersom den slutliga aktiveringen av njurarna som regleras av en negativ återkopplingsmekanism. Även om alfacalcidol används ofta vid behandling av osteoporos, är dess verkningsmekanism i ben inte fullständigt förstådd. Alfacalcidol är stimulerar intestinal absorption av kalcium (Ca), ökar utsöndring av Ca i urin, ökar nivåer av serum och undertrycker parathormon (PTH).
  kr 16.50
 • Orahelp är en medicin som används för att lindra smärta och obehag i munnen och tandköttet. Den innehåller lokalbedövande och antiinflammatoriska ämnen som hjälper till att minska svullnad och irritation. Orahelp kan användas för att behandla tillfällig smärta från tandutdragningar, sår i munnen och tandköttet, samt för att minska obehag från tandproteser.
  kr 262.35
 • Ovol är ett läkemedel som används för att lindra symtomen av gasbildning och uppblåsthet i magen. Det innehåller simetikon som fungerar genom att bryta ner gasbubblor i magen och tarmarna, vilket gör det lättare för kroppen att bli av med gasen. Ovol finns tillgängligt i form av tabletter, tuggtabletter och droppar.
  kr 241.64
 • Pepcid är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen famotidin. Det används för att behandla sura uppstötningar, matsmältningsbesvär och magsår genom att minska mängden syra som produceras i magen.
  kr 13.15
 • Prevacid är ett läkemedel som används för att behandla sura uppstötningar, magsår och andra magrelaterade problem. Det verksamma ämnet i Prevacid kallas lansoprazol och det fungerar genom att minska mängden syra som produceras i magen. Prevacid är tillgängligt i kapsel- och tabletform och tas vanligtvis en gång om dagen före måltid. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner när man tar Prevacid och att inte överskrida den rekommenderade dosen.
  kr 14.10
 • Prilosec är en medicin som används för att behandla sura magproblem, såsom halsbränna och sura uppstötningar. Den aktiva ingrediensen i Prilosec kallas omeprazol och den fungerar genom att minska mängden syra som produceras i magen. Prilosec kan tas som en tablett eller kapsel och är oftast tillgänglig på recept från en läkare. Det är viktigt att följa instruktionerna från din läkare eller apotekspersonal när du tar Prilosec.
  kr 14.39
 • Protonix är ett läkemedel som används för att behandla gastroesofageal refluxsjukdom (GERD) och andra tillstånd där magens syra stiger upp i matstrupen. Det fungerar genom att minska mängden syra som produceras i magen. Protonix tillhör en grupp läkemedel som kallas protonpumpshämmare.
  kr 13.63
 • Reglan är ett läkemedel som används för att behandla symtom som illamående, kräkningar, halsbränna och matsmältningsproblem. Det verksamma ämnet i Reglan kallas metoklopramid och det fungerar genom att öka muskelaktiviteten i mag-tarmkanalen och minska mängden syra som produceras i magen. Reglan är receptbelagt och ska endast användas enligt läkares rekommendationer.
  kr 8.73
 • Valproat är en medicin som används för att behandla epilepsi och maniska episoder vid bipolär sjukdom. Det verkar genom att öka nivåerna av gamma-aminosmörsyra (GABA) i hjärnan, vilket minskar överaktiviteten i hjärncellerna som kan orsaka anfall eller mani. Valproat kan också användas för att förebygga migränhuvudvärk. Det kan ha biverkningar som trötthet, illamående och viktökning. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner när du tar valproat och att informera läkaren om eventuella biverkningar eller förändringar i din hälsa.
  kr 20.72
 • Zantac är ett läkemedel som används för att behandla sura uppstötningar och magsår. Det aktiva ämnet i Zantac är ranitidin, som minskar mängden syra som produceras i magen. Detta kan lindra smärta och obehag i magen och hjälpa till att läka sår. Zantac finns tillgängligt i olika former, inklusive tabletter och flytande suspensioner.
  kr 8.82
 • Zofran är en läkemedel som används för att förebygga illamående och kräkningar hos patienter som genomgår kemoterapi eller kirurgi. Det aktiva ämnet i Zofran kallas ondansetron och det fungerar genom att blockera vissa signalsubstanser i hjärnan som är ansvariga för att orsaka illamående och kräkningar.
  kr 31.01

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.