• Zanaflex är ett muskelavslappnande läkemedel som används för att behandla muskelspasmer och stelhet.
  kr 20.65
 • Robaxin är en muskelavslappnande medicin som används för att lindra smärta och obehag i musklerna. Den verksamma substansen i Robaxin kallas metokarbamol och den fungerar genom att minska muskelspänningen och öka blodcirkulationen i musklerna. Robaxin kan användas för att behandla olika tillstånd som muskelspasmer, ryggsmärta, nacksmärta och stelhet i musklerna.
  kr 20.62
 • Advil Dual-Action är en smärtstillande och inflammationshämmande medicin som innehåller ibuprofen och famotidin. Den används för att behandla smärta och inflammation i kroppen, såsom huvudvärk, tandvärk, menstruationssmärta, ledvärk och muskelsmärta. Ibuprofen minskar smärta och inflammation medan famotidin minskar risken för magbesvär som kan uppstå vid användning av ibuprofen.
  kr 15.85
 • Azor är en medicin som innehåller två aktiva substanser, amlodipin och olmesartanmedoxomil. Den används för att behandla högt blodtryck hos vuxna som inte har tillräcklig effekt av endast en av dessa substanser eller som behöver en kombination av två läkemedel för att kontrollera sitt blodtryck. Amlodipin är en kalciumkanalblockerare som hjälper till att vidga blodkärlen och minska blodtrycket. Olmesartanmedoxomil är en angiotensin II-receptorantagonist som också hjälper till att sänka blodtrycket genom att blockera effekterna av ett hormon som gör att blodkärlen drar ihop sig.
  kr 34.65
 • Buscopan är ett läkemedel som används för att lindra spasmer och kramper i mag- och tarmkanalen. Det verksamma ämnet i Buscopan kallas butylskopolaminbromid och det fungerar genom att minska muskelkontraktioner i tarmarna. Buscopan kan användas för att behandla symtom som buksmärta, diarré och gasbildning.
  kr 15.85
 • Cyclopam är ett läkemedel som innehåller en kombination av paracetamol och hyoscin-N-butylbromid. Det används för att behandla smärta och kramper i magen, tarmarna och urinvägarna. Hyoscin-N-butylbromid fungerar genom att minska muskelkontraktionerna i dessa områden, medan paracetamol hjälper till att lindra smärta och feber. Cyclopam är endast tillgängligt på recept och ska tas enligt läkarens anvisningar.
  kr 16.83
 • Emflaza är en medicin som innehåller den aktiva substansen deflazakort. Det används för att behandla Duchennes muskeldystrofi hos patienter över 5 år. Emflaza fungerar genom att minska inflammation och förbättra muskelfunktionen.
  kr 15.46
 • Flexeril är ett muskelavslappnande läkemedel som används för att lindra muskelspasmer och smärta. Det verkar genom att påverka nervsignalerna i ryggmärgen och hjärnstammen. Flexeril ordineras vanligtvis för kortvarig behandling av muskelspänningar och smärta som kan uppstå efter skador eller muskelsjukdomar.
  kr 41.89
 • Lioresal är en medicin som används för att behandla spasticitet, vilket är en ökad muskelspänning som kan orsakas av hjärnskador, ryggmärgsskador eller andra neurologiska tillstånd. Lioresal fungerar genom att påverka nervsystemet och minska muskelspänningen.
  kr 14.39
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.59
 • Alfacalcidol är en aktiv metabolit av Vitamin D, som utför viktiga funktioner vid reglering av kalciumbalansen och benmetabolismen. Alfacalcidol är en hormon, analog av vitamin D som aktiveras av enzymet 25-hydroxylas i levern för systemiska och i osteoblaster för lokala D-hormon åtgärder. Den har ett unikt mönster av pleiotropa effekter på, t.ex. tarm, ben, parartyroider, muskel och hjärna. Alfacalcidol överträffar vanligt vitamin D (cholecalciferol) eftersom den slutliga aktiveringen av njurarna som regleras av en negativ återkopplingsmekanism. Även om alfacalcidol används ofta vid behandling av osteoporos, är dess verkningsmekanism i ben inte fullständigt förstådd. Alfacalcidol är stimulerar intestinal absorption av kalcium (Ca), ökar utsöndring av Ca i urin, ökar nivåer av serum och undertrycker parathormon (PTH).
  kr 16.83
 • Ovol är ett läkemedel som används för att lindra symtomen av gasbildning och uppblåsthet i magen. Det innehåller simetikon som fungerar genom att bryta ner gasbubblor i magen och tarmarna, vilket gör det lättare för kroppen att bli av med gasen. Ovol finns tillgängligt i form av tabletter, tuggtabletter och droppar.
  kr 246.57
 • Skelaxin är ett muskelavslappnande läkemedel som används för att lindra smärta och stelhet i musklerna.
  kr 21.14

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.