• Arcoxia är en icke-steroid antiinflammatorisk medicin (NSAID) som används för att lindra smärta och inflammation vid olika sjukdomar såsom artros, reumatoid artrit och ankyloserande spondylit. Det aktiva ämnet i Arcoxia är etorikoxib, som fungerar genom att hämma enzymet cyklooxygenas-2 (COX-2) som är ansvarigt för produktionen av inflammatoriska ämnen i kroppen. Arcoxia kan endast köpas på recept och bör tas enligt läkarens instruktioner.
  kr 22.56
 • Cymbalta är ett antidepressivt läkemedel som används för att behandla depression och ångeststörningar. Det fungerar genom att öka mängden serotonin och noradrenalin i hjärnan. Det kan också användas för att behandla smärta orsakad av fibromyalgi och perifer neuropati. Cymbalta ska tas en gång om dagen och kan orsaka biverkningar som illamående, huvudvärk och sömnlöshet. Det är viktigt att rådfråga en läkare innan man tar Cymbalta och att följa doseringsanvisningarna noggrant.
  kr 12.28
 • Feldene är en medicin som innehåller den aktiva substansen piroxikam och används för att lindra smärta och inflammation vid olika tillstånd, såsom reumatoid artrit, osteoartrit och menstruationsbesvär.
  kr 14.39
 • Indocin är en medicin som tillhör gruppen av icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID). Den används för att lindra smärta, inflammation och stelhet vid olika tillstånd, såsom ledinflammation, artros, ryggsmärta och menstruationsbesvär. Indocin fungerar genom att minska produktionen av prostaglandiner, en typ av kemisk substans som orsakar inflammation och smärta i kroppen.
  kr 10.36
 • Indocin-Sr är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen indometacin. Det används för att lindra smärta och inflammation vid olika tillstånd som artrit, gikt och muskuloskeletala sjukdomar. Indocin-Sr är en så kallad nonsteroidal antiinflammatorisk drog (NSAID) och fungerar genom att hämma produktionen av prostaglandiner, vilka är ansvariga för smärta och inflammation.
  kr 22.09
 • Motrin är ett vanligt smärtstillande och febernedsättande läkemedel som innehåller den aktiva substansen ibuprofen. Det används för att lindra mild till måttlig smärta, såsom huvudvärk, tandvärk, muskel- och ledvärk samt menstruationsbesvär. Motrin kan också användas för att minska feber. Det är viktigt att följa doseringsanvisningarna noggrant och rådgöra med en läkare eller apotekspersonal vid behov.
  kr 10.36
 • Naprosyn är ett icke-steroidalt antiinflammatoriskt läkemedel (NSAID) som används för att lindra smärta, inflammation och feber. Det verksamma ämnet i Naprosyn är naproxen.
  kr 9.88
 • Neurontin är en medicin som används för att behandla epilepsi och neuropatisk smärta. Den aktiva substansen i Neurontin är gabapentin, som fungerar genom att påverka nervsignaler i hjärnan och minska överaktivitet i nervsystemet.
  kr 11.32
 • Nimotop är ett läkemedel som används för att förebygga och behandla hjärnblödning och för att minska risken för neurologiska skador efter subarachnoid blödning. Det aktiva ämnet i Nimotop är nimodipin och det tillhör en grupp av läkemedel som kallas kalciumantagonister. Nimotop verkar genom att minska blodtrycket i hjärnans kärl och öka blodflödet till hjärnan. Detta bidrar till att minska risken för hjärnblödning och förbättra överlevnaden och återhämtningen efter en subarachnoid blödning.
  kr 26.58
 • Orahelp är en medicin som används för att lindra smärta och obehag i munnen och tandköttet. Den innehåller lokalbedövande och antiinflammatoriska ämnen som hjälper till att minska svullnad och irritation. Orahelp kan användas för att behandla tillfällig smärta från tandutdragningar, sår i munnen och tandköttet, samt för att minska obehag från tandproteser.
  kr 262.45
 • Ponstel är en medicin som används för att lindra smärta och inflammation, särskilt vid menstruationsbesvär och ledinflammation. Den aktiva substansen i Ponstel är mefenaminsyra, som tillhör en grupp läkemedel som kallas nonsteroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID).
  kr 15.28
 • Pyridium är en medicin som används för att lindra smärta, brännande känsla och obehag vid urinering. Den verksamma substansen i Pyridium är fenazopyridin, som fungerar genom att bedöva urinvägarna. Pyridium är inte en antibiotika och behandlar inte själva infektionen, men kan användas tillsammans med antibiotika för att lindra symtomen vid urinvägsinfektion.
  kr 16.31
 • Tegretol är ett läkemedel som används för att behandla epilepsi och vissa typer av smärta. Det verksamma ämnet i Tegretol är karbamazepin, som fungerar genom att minska aktiviteten i hjärnan och därigenom minska risken för epileptiska anfall. Tegretol kan också användas för att behandla bipolär sjukdom och vissa andra psykiska sjukdomar.
  kr 13.24
 • Toradol är ett läkemedel som används för att lindra smärta och inflammation. Det tillhör en grupp läkemedel som kallas NSAID (icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel) och fungerar genom att blockera produktionen av prostaglandiner, vilka är kemikalier som orsakar smärta och inflammation. Toradol kan användas för att behandla många olika typer av smärta, inklusive muskelsmärta, ledsmärta, tandvärk, huvudvärk och menstruationssmärta. Det är vanligtvis tillgängligt som en injektion eller tablett.
  kr 14.58
 • Tylenol är ett vanligt smärtstillande och febernedsättande läkemedel som innehåller paracetamol som aktiv ingrediens. Det används för att lindra mild till måttlig smärta och feber.
  kr 6.14
 • Voltaren är ett läkemedel som innehåller diklofenak, en antiinflammatorisk och smärtstillande substans. Det används för att lindra smärta och inflammation vid tillstånd som artros, reumatoid artrit, muskel- och ledvärk, samt vid akuta skador som stukningar och blåmärken. Det finns i olika former, som tabletter, kapslar, gel och plåster.
  kr 8.54
 • Xylocaine är en lokalbedövning som används för att minska smärta och obehag under medicinska procedurer eller kirurgiska ingrepp. Det aktiva ämnet i Xylocaine kallas lidokain och fungerar genom att blockera nervsignalerna som skickar smärtsignaler till hjärnan. Xylocaine finns tillgängligt i olika former, inklusive injektioner, krämer och geléer.
  kr 172.65

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.