• Androxal är en medicin som används för att behandla låga nivåer av testosteron hos män. Det aktiva ämnet i Androxal är en förening som kallas enclomifen citrat, vilket fungerar genom att stimulera produktionen av testosteron i testiklarna. Androxal tas vanligtvis som en tablett en gång om dagen och kan bidra till att öka sexuell lust, energi och muskelmassa hos män med låga testosteronnivåer.
  kr 18.60
 • Avodart är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen dutasterid. Det används för att behandla godartad prostataförstoring genom att minska storleken på prostatakörteln och förbättra urinflödet. Det kan också användas för att behandla håravfall hos män.
  kr 16.74
 • Propecia är ett läkemedel som används för att behandla manligt håravfall. Det aktiva ämnet i Propecia är finasterid, som minskar produktionen av hormonet dihydrotestosteron (DHT) i kroppen. DHT är en av de främsta orsakerna till manligt håravfall. Genom att minska DHT-nivåerna kan Propecia hjälpa till att förhindra ytterligare håravfall och stimulera hårväxt.
  kr 10.25
 • Priligy är en medicin som används för att behandla för tidig utlösning hos män. Den aktiva substansen i Priligy är dapoxetin, som fungerar genom att öka halten av serotonin i hjärnan och därmed förlänga tiden det tar för en man att nå klimax under sexuell aktivitet.
  kr 24.29
 • Clomid är en medicin som används för att behandla infertilitet hos kvinnor genom att öka produktionen av hormonet östrogen.
  kr 10.53
 • Casodex är en medicin som används för att behandla prostatacancer. Den aktiva substansen i Casodex är bicalutamid, som fungerar genom att blockera effekterna av manliga könshormoner på cancercellerna. Detta leder till att tumörcellerna minskar i storlek och tillväxt. Casodex tas vanligtvis som en tablett en gång om dagen och kan användas som en del av en kombinationsbehandling med andra läkemedel eller som en ensamstående behandling.
  kr 93.91
 • Emla är en receptbelagd bedövningskräm som innehåller lidokain och prilokain. Krämen appliceras på huden och används för att bedöva området innan injektioner, blodprov eller mindre kirurgiska ingrepp.
  kr 503.76
 • Eulexin är ett läkemedel som används för att behandla prostatacancer genom att blockera effekterna av manligt könshormon (testosteron) på prostatacancercellerna.
  kr 32.54
 • Flomax är ett läkemedel som används för att behandla symtom på prostataförstoring hos män. Det verksamma ämnet i Flomax kallas tamsulosin och det fungerar genom att slappna av musklerna i urinblåsan och urinröret, vilket underlättar urinering.
  kr 16.98
 • Hytrin är en medicin som används för att behandla högt blodtryck och förstorad prostata. Den verksamma substansen i Hytrin kallas terazosin och den fungerar genom att vidga blodkärlen och förbättra blodflödet.
  kr 25.14
 • Jalyn är en kombinationsbehandling av två läkemedel, dutasterid och tamsulosin, som används för att behandla symtom på godartad prostataförstoring hos män. Dutasterid minskar prostatastorleken genom att hämma produktionen av det manliga könshormonet dihydrotestosteron, medan tamsulosin lindrar symtom som svårigheter att urinera genom att slappna av musklerna i urinblåsan och urinröret.
  kr 44.78
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.30
 • Minipress är ett läkemedel som används för att behandla högt blodtryck och symtom på godartad prostataförstoring. Det verksamma ämnet i Minipress kallas prazosin och det fungerar genom att vidga blodkärlen och minska motståndet i kärlväggarna, vilket sänker blodtrycket.
  kr 20.30
 • Morr-F är en medicin som används för att behandla manligt håravfall. Den innehåller två aktiva ingredienser, minoxidil och finasterid, som hjälper till att öka hårtillväxten och förhindra ytterligare håravfall. Minoxidil fungerar genom att öka blodflödet till hårsäckarna, medan finasterid minskar produktionen av det manliga könshormonet DHT som är ansvarigt för att orsaka håravfall. Morr-F appliceras direkt på hårbotten och kan ta flera månader att ge resultat. Det är viktigt att följa instruktionerna noggrant och inte använda för mycket av produkten.
  kr 1359.46
 • Premarin är ett läkemedel som innehåller östrogen som används för att behandla symtom på klimakteriet hos kvinnor, såsom hetvallningar, vaginal torrhet och osteoporos. Det är också används för att behandla hypogonadism och för att förhindra osteoporos hos kvinnor efter menopausen.
  kr 42.60
 • Proscar är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen finasterid. Det används för att behandla godartad prostataförstoring genom att minska storleken på prostatakörteln. Proscar fungerar genom att blockera produktionen av det manliga könshormonet DHT, vilket minskar prostataförstoringen och förbättrar urinflödet.
  kr 16.79
 • Revatio är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen sildenafilcitrat. Det används för att behandla högt blodtryck i lungorna (pulmonell arteriell hypertension) hos vuxna. Sildenafilcitrat fungerar genom att öka blodflödet i lungorna och minska belastningen på hjärtat.
  kr 33.59
 • Rogaine är en medicin som används för att behandla håravfall. Den aktiva ingrediensen i Rogaine är minoxidil, som fungerar genom att öka blodflödet till hårsäckarna och stimulera hårväxt. Rogaine finns i form av en lösning eller skum som appliceras direkt på det område där håravfallet sker. Det är en receptfri medicin som kan hjälpa till att förbättra håravfall, men det fungerar inte för alla. Det är viktigt att följa instruktionerna för användning noggrant och tala med en läkare om du har några frågor eller oro.
  kr 478.17
 • Uroxatral är en medicin som används för att behandla symtom på godartad prostataförstoring hos män. Den aktiva substansen i Uroxatral är alfuzosin, vilket hjälper till att minska muskelspänningen i prostata och urinblåsa, vilket underlättar urinering.
  kr 36.26
 • Vpxl är en naturlig medicin som används för att förbättra manlig sexuell hälsa. Den innehåller en blandning av örter och andra naturliga ingredienser som sägs öka blodflödet till penis, vilket kan leda till hårdare och längre erektioner. Vpxl sägs också hjälpa till att öka libido och sexuell prestanda.
  kr 26.56

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.