• Eenclomiphene är en icke-steroidal östrogenreceptorantagonist i utveckling för sekundär hypogonadism hos överviktiga män som vill återställa normal testikelfunktion.
  kr 19.39
 • Generic Avodart användas för att behandla symtom på godartad prostataförstoring (GPF) eller förstoring av prostatakörteln. Dessutom minskar det risken för urin blockering och behovet av prostataoperation.
  kr 17.45
 • Generisk Propecia behandla vissa typer av manligt håravfall (androgen alopeci).
  kr 10.69
 • Generisk Priligy används för att behandla för tidig sädesavgång.
  kr 25.33
 • Generisk Clomid anvands for behandla kvinnlig infertilitet och forcertain villkor som bestams av din lakare. Generisk Clomid ar en ovulatoriska stimulerande. Det fungerar genom att hjalpa till att producera mer hormoner som orsakar dina aggstockar att fr
  kr 10.98
 • Casodex är en medicin som används för att behandla prostatacancer. Den aktiva substansen i Casodex är bicalutamid, som fungerar genom att blockera effekterna av manliga könshormoner på cancercellerna. Detta leder till att tumörcellerna minskar i storlek och tillväxt. Casodex tas vanligtvis som en tablett en gång om dagen och kan användas som en del av en kombinationsbehandling med andra läkemedel eller som en ensamstående behandling.
  kr 97.94
 • Emla hudkräm är ett lokalt bedövningsmedel som innehåller lidokain prilokain. Det verkar genom att blockera nervsignaler i kroppen. Emal används för att bedöva normal hud eller membran ytorna på penis eller vaginan. EMla används för att förbereda dig för mindra operationer eller andra medicinska procedurer i dessa områden.
  kr 525.39
 • Eulexin är ett läkemedel som används för att behandla prostatacancer genom att blockera effekterna av manligt könshormon (testosteron) på prostatacancercellerna.
  kr 33.94
 • Generisk Flomax används för att behandla utvidgningen av blåshalskörteln hos män, ett tillstånd som kallas godartad prostataförstoring eller BPH. Det ska inte användas av kvinnor. Det fungerar genom avslappnande muskler i prostatan och blåshalsen. Detta förbättrar urinflödet och minskar BPH-symtom.
  kr 17.71
 • Hytrin är en medicin som används för att behandla högt blodtryck och förstorad prostata. Den verksamma substansen i Hytrin kallas terazosin och den fungerar genom att vidga blodkärlen och förbättra blodflödet.
  kr 26.22
 • Jalyn är en kombinationsbehandling av två läkemedel, dutasterid och tamsulosin, som används för att behandla symtom på godartad prostataförstoring hos män. Dutasterid minskar prostatastorleken genom att hämma produktionen av det manliga könshormonet dihydrotestosteron, medan tamsulosin lindrar symtom som svårigheter att urinera genom att slappna av musklerna i urinblåsan och urinröret.
  kr 46.71
 • Människor använder melatonin för att justera kroppens interna klocka. Den används för jetlag, för att justera sömnväckningscykel hos personer vars dagliga arbetsschema förändras (skiftförloppsförlust) och för att hjälpa blinda personer att upprätta en dag och nattcykel. Melatonin används också när man har en oförmåga att somna (sömnlöshet); fördröjt sömfas-syndrom (DSPS); snabb ögonrörelse sova beteendestörning (RBD); sömnlöshet associerad med uppmärksamhetsunderskott-hyperaktivitetsstörning (ADHD); sömnlöshet på grund av vissa högt blodtrycksmedicin som kallas beta-blockerare; och sömnproblem hos barn med utvecklingsstörningar, inklusive autism, cerebral pares och intellektuella funktionshinder. Det används också som sömnhjälp efter avbrytande av användning av bensodiazepinläkemedel och för att minska biverkningarna när man slutar röka. Vissa människor använder melatonin för Alzheimers sjukdom eller minnesförlust (demens), bipolär sjukdom, en lungsjukdom som kallas kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL), sömnlöshet orsakad av beta-blockerande läkemedel, endometrios, öronring, depression eller säsongssyndrom (SAD), mild psykisk nedsättning, icke alkoholisk leversjukdom, kronisk trötthetssyndrom (CFS), fibromyalgi, rastlös bensyndrom, en inflammatorisk sjukdom som kallas sarkoidos, schizofreni, migrän och andra huvudvärk, åldersrelaterad synförlust, godartad prostatahyperplasi (BPH) Irritabel tarmsyndrom (IBS), benförlust (osteoporos), en rörelsestörning som kallas tardiv dyskinesi (TD), sur refluxsjukdom, Helicobacter pylori (H. pylori), träningsförmåga, infertilitet, epilepsi, åldrande, för klimakteriet, metaboliskt syndrom, för återhämtning efter operation, agitation orsakad av anestesi, stress, ofrivillig rörelsestörning (tardiv dyskinesi), förändringar i hjärtfrekvensen när man rörar från en sänkningsposition till sittande ställning (pos turalykardi-syndrom), delirium, oförmåga att kontrollera urinering, käksmärta, inflammatorisk tarmsjukdom (ulcerös kolit) och för födelsekontroll.
  kr 9.70
 • Minipress är ett läkemedel som används för att behandla högt blodtryck och symtom på godartad prostataförstoring. Det verksamma ämnet i Minipress kallas prazosin och det fungerar genom att vidga blodkärlen och minska motståndet i kärlväggarna, vilket sänker blodtrycket.
  kr 21.18
 • Morr F 5% lösning är ett kombinationsmedicin som används vid behandling av håravfall hos män. Det fungerar genom att öka blodflödet till hårsäckarna vilket ytterligare förhindrar håravfall och stimulerar återväxt vilket resulterar i längre, tjockare och ökat antal hår.
  kr 1417.82
 • Generisk Premarin för behandling av vissa symtom på klimakteriet (t.ex. värmevallningar, vaginal torrhet eller klåda). Det förhindrar osteoporos (svaga ben) efter menopaus och ges vissa patienter för att behandla låga östrogennivåer, prostata-eller bröstc
  kr 44.42
 • Generisk Proscar används för att behandla urinvägsproblem som skapas av en förstorad prostata. (Benign prostatahyperplasi, BPH). Det används även för att sänka risken för att en operation behövs för att behandla BPH. Det kan användas med en annan medicin för att sänka risken att BPH förvärras.
  kr 17.52
 • Revatio är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen sildenafilcitrat. Det används för att behandla högt blodtryck i lungorna (pulmonell arteriell hypertension) hos vuxna. Sildenafilcitrat fungerar genom att öka blodflödet i lungorna och minska belastningen på hjärtat.
  kr 35.03
 • Exakt hur Generisk Rogaine(Minoxidil) verkar är okänt. En möjlig förklaring kan vara att det vidgar blodkärlen i hårbotten, vilket kan förbättra funktionen av hårsäckarna och stimulera hårväxt. Minoxidil används för att behandla manligt håravfall och begynnande skallighet.
  kr 498.70
 • Uroxatral är en medicin som används för att behandla symtom på godartad prostataförstoring hos män. Den aktiva substansen i Uroxatral är alfuzosin, vilket hjälper till att minska muskelspänningen i prostata och urinblåsa, vilket underlättar urinering.
  kr 37.82
 • VPXL är en av världens mest populära naturliga penis förstora lösningar. VPXL är helt säker blandning av örter som ökar din penis från 1 till 4 inches i 4-6 månader. Det väl fungerar på både omskuren och icke omskuren penis.
  kr 27.70

Varför välja generiska läkemedel?

Huvudargumentet till förmån för generiken är de låga kostnaderna i jämförelse med originalet. Tillverkare av generiska behöver inte investera enorma belopp i utvecklingen. För att tillverka läkemedlet använder de en beprövad formel. Samtidigt produceras generiska ofta på utrustning som inte på något sätt är underlägsen den som används av utvecklaren av den ursprungliga formeln. Resultatet är ett kvalitetsläkemedel som praktiskt taget inte är lägre än det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.