• Aceclofenac är en icke-steroid antiinflammatorisk medicin (NSAID) som används för att lindra smärta och inflammation vid olika sjukdomar såsom artrit, ryggont och tandvärk.
  kr 12.54
 • Actonel är ett läkemedel som används för att behandla benskörhet genom att hämma bennedbrytningen. Det aktiva ämnet i Actonel kallas risedronat och det tas vanligtvis som en tablett en gång i veckan.
  kr 166.06
 • Diacerein är en medicin som används för att behandla osteoartrit, en sjukdom som påverkar lederna. Det fungerar genom att minska inflammation och smärta i lederna, vilket kan förbättra rörligheten och livskvaliteten för patienterna.
  kr 21.16
 • Emflaza är en medicin som innehåller den aktiva substansen deflazakort. Det används för att behandla Duchennes muskeldystrofi hos patienter över 5 år. Emflaza fungerar genom att minska inflammation och förbättra muskelfunktionen.
  kr 15.48
 • Estrace är ett läkemedel som innehåller östradiol, en form av östrogenhormon. Det används för att behandla symtom på östrogenbrist hos kvinnor, såsom vaginal torrhet och osteoporos. Det kan också användas för att behandla bröstcancer och prostatacancer hos män.
  kr 21.66
 • Evista är ett läkemedel som innehåller raloxifen och används för att behandla och förebygga benskörhet hos kvinnor efter klimakteriet. Det fungerar genom att efterlikna östrogenets effekter på benen utan att påverka bröst och livmoder.
  kr 21.16
 • Fortical är en medicin som används för att behandla osteoporos hos kvinnor efter klimakteriet. Det innehåller en syntetisk form av hormonet parathyroidhormon (PTH), som hjälper till att öka bentätheten och minska risken för benbrott. Fortical administreras som en nässpray och tas vanligtvis en gång om dagen. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner noggrant när man tar Fortical.
  kr 2198.39
 • Fosamax är ett läkemedel som används för att behandla benskörhet hos kvinnor efter klimakteriet samt för att öka bentätheten hos män med hög risk för frakturer. Det verksamma ämnet i Fosamax är alendronsyra, som tillhör en grupp läkemedel som kallas bisfosfonater och som fungerar genom att hämma bennedbrytningen och öka bentätheten.
  kr 43.35
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.60
 • Alfacalcidol är en aktiv metabolit av Vitamin D, som utför viktiga funktioner vid reglering av kalciumbalansen och benmetabolismen. Alfacalcidol är en hormon, analog av vitamin D som aktiveras av enzymet 25-hydroxylas i levern för systemiska och i osteoblaster för lokala D-hormon åtgärder. Den har ett unikt mönster av pleiotropa effekter på, t.ex. tarm, ben, parartyroider, muskel och hjärna. Alfacalcidol överträffar vanligt vitamin D (cholecalciferol) eftersom den slutliga aktiveringen av njurarna som regleras av en negativ återkopplingsmekanism. Även om alfacalcidol används ofta vid behandling av osteoporos, är dess verkningsmekanism i ben inte fullständigt förstådd. Alfacalcidol är stimulerar intestinal absorption av kalcium (Ca), ökar utsöndring av Ca i urin, ökar nivåer av serum och undertrycker parathormon (PTH).
  kr 16.85
 • Premarin är ett läkemedel som innehåller östrogen som används för att behandla symtom på klimakteriet hos kvinnor, såsom hetvallningar, vaginal torrhet och osteoporos. Det är också används för att behandla hypogonadism och för att förhindra osteoporos hos kvinnor efter menopausen.
  kr 43.98

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.