• Vesicare är ett läkemedel som används för att behandla symtom på överaktiv blåsa, såsom frekvent urinering, trängningar och inkontinens. Det verksamma ämnet i Vesicare är solifenacin och det fungerar genom att minska muskelaktiviteten i urinblåsan, vilket minskar trängningar och ökar blåskapaciteten. Vesicare är receptbelagt och ska endast användas enligt läkares instruktioner.
  kr 45.27
 • Actigall är ett läkemedel som används för att behandla gallstenar och vissa leverproblem. Det verksamma ämnet i Actigall är ursodeoxikolsyra, som hjälper till att lösa upp gallstenar och minska bildningen av nya stenar. Actigall kan också användas för att behandla vissa leverproblem genom att minska inflammation och skydda levercellerna.
  kr 30.60
 • Aldactone är en medicin som används för att behandla högt blodtryck och ödem genom att minska mängden salt och vatten i kroppen. Den aktiva substansen i Aldactone är spironolakton och den tillhör gruppen av kaliumsparande diuretika.
  kr 10.36
 • Aygestin är en medicin som innehåller gestagenet noretindron. Det används för att behandla oregelbunden menstruation, endometrios och andra gynekologiska tillstånd. Aygestin fungerar genom att förhindra ägglossning och påverka livmoderslemhinnan för att minska blödning och smärta.
  kr 16.92
 • Cycrin är ett läkemedel som innehåller substansen medroxyprogesteronacetat. Det används för att behandla olika gynekologiska tillstånd, inklusive oregelbunden menstruation, endometrios och klimakteriebesvär. Cycrin kan också användas som en del av hormonersättningsterapi efter en hysterektomi.
  kr 22.09
 • Ddavp är en medicin som används för att behandla diabetes insipidus, en sjukdom som orsakar stora mängder urinproduktion och törst. Det fungerar genom att öka mängden vatten som kroppen behåller, vilket minskar urinproduktionen och törsten.
  kr 52.75
 • Demadex är ett diuretikum som används för att behandla ödem (vätskeansamling) orsakade av hjärtsvikt, njursjukdomar eller levercirros. Det fungerar genom att öka urinproduktionen och minska vätskeretentionen i kroppen.
  kr 13.44
 • Detrol är ett läkemedel som används för att behandla symtom på överaktiv blåsa, såsom frekvent urinering och inkontinens. Det fungerar genom att minska blåsans muskelspänning och därmed minska behovet av att urinera. Detrol är en receptbelagd medicin som vanligtvis tas en gång om dagen.
  kr 24.44
 • Detrol-La är ett receptbelagt läkemedel som används för att behandla symtom på överaktiv blåsa, såsom frekvent urinering, brådskande behov av att urinera och inkontinens. Det innehåller den aktiva substansen tolterodin och fungerar genom att minska muskelaktiviteten i blåsan. Det är viktigt att följa läkarens anvisningar och inte överskrida den rekommenderade dosen. Vanliga biverkningar inkluderar torr mun och förstoppning.
  kr 66.47
 • Diamox är en medicin som innehåller acetazolamid och används för att behandla höjdsjuka, glaukom och epilepsi.
  kr 14.10
 • Elmiron är en medicin som används för att behandla smärtsamma urinvägsproblem som interstitiell cystit (IC). Det aktiva ämnet i Elmiron är pentosanpolysulfatnatrium, som fungerar genom att skydda blåsans slemhinna och minska inflammationen. Elmiron tas vanligtvis som en kapsel som sväljs med vatten. Vanliga biverkningar inkluderar illamående, diarré och håravfall.
  kr 91.79
 • Enablex är ett receptbelagt läkemedel som används för att behandla symptomen av överaktiv blåsa, såsom trängningar, frekvent urinering och inkontinens. Det verksamma ämnet i Enablex är darifenacin, som tillhör en grupp läkemedel som kallas muskarinreceptorantagonister. Darifenacin fungerar genom att minska muskelaktiviteten i blåsan och därmed minska trängningar och öka blåskapaciteten. Det är viktigt att följa läkarens dosering och instruktioner när du tar detta läkemedel.
  kr 32.99
 • Frumil är en medicin som innehåller två aktiva substanser, furosemid och amilorid. Den används för att behandla högt blodtryck och ödem (vätskeansamlingar) i kroppen genom att öka urinproduktionen och minska mängden salt och vatten som kroppen behåller.
  kr 21.68
 • Furadantin är ett antibiotikum som används för att behandla urinvägsinfektioner.
  kr 16.30
 • Hygroton är ett diuretikum som används för att behandla högt blodtryck och ödem genom att öka urinproduktionen och minska vätskeretentionen i kroppen.
  kr 10.36
 • Lasix är en medicin som kallas diuretikum och används för att behandla ödem (vätskeansamling) och högt blodtryck. Det fungerar genom att öka urinproduktionen och minska mängden vätska i kroppen.
  kr 7.77
 • Lozol är en diuretikum som används för att behandla högt blodtryck och ödem. Den aktiva substansen i Lozol kallas indapamid och den fungerar genom att öka urinproduktionen och minska mängden vätska i kroppen.
  kr 25.03
 • Lozol-Sr är en medicin som används för att behandla högt blodtryck. Det aktiva ämnet i denna medicin är indapamid, som tillhör en grupp av läkemedel som kallas diuretika. Lozol-Sr fungerar genom att öka urinproduktionen och minska mängden vätska i kroppen, vilket minskar trycket på blodkärlen och sänker blodtrycket.
  kr 23.03
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Myrbetriq är en medicin som används för att behandla överaktiv blåsa. Den fungerar genom att minska muskelaktiviteten i blåsan och öka dess kapacitet. Myrbetriq kan hjälpa till att minska frekvensen av urinträngningar, öka mängden urin som kan hållas i blåsan och minska risken för oavsiktlig urinering.
  kr 47.00
 • Norlutate är ett läkemedel som innehåller noretisteronacetat och används för att behandla menstruationsrelaterade problem såsom oregelbundna blödningar eller smärtsam menstruation. Det kan också användas för att behandla endometrios eller som en del av hormonersättningsterapi.
  kr 20.68
 • Noroxin är ett antibiotikum som används för att behandla bakterieinfektioner i urinvägarna och prostatakörteln. Det verkar genom att hämma tillväxten och spridningen av bakterier i kroppen.
  kr 18.80
 • Oxytrol är en medicin som används för att behandla symtom på överaktiv blåsa, såsom frekvent urinering, brådskande behov av att urinera och inkontinens. Den innehåller oxybutynin, som är en antikolinerg medicin som fungerar genom att minska muskelaktiviteten i urinblåsan och därmed minska symtomen på överaktiv blåsa. Oxytrol finns tillgängligt som transdermalt plåster som appliceras på huden en gång per vecka.
  kr 14.39
 • Pentasa är en medicin som används för att behandla inflammation i tjocktarmen och ändtarmen. Den aktiva substansen i Pentasa är mesalazin, som verkar genom att minska inflammationen i tarmen. Pentasa finns i form av tabletter och granulat som tas oralt.
  kr 16.50
 • Phoslo är ett läkemedel som används för att sänka nivåerna av fosfor i blodet hos patienter med kronisk njursjukdom.
  kr 14.10
 • Pyridium är en medicin som används för att lindra smärta, brännande känsla och obehag vid urinering. Den verksamma substansen i Pyridium är fenazopyridin, som fungerar genom att bedöva urinvägarna. Pyridium är inte en antibiotika och behandlar inte själva infektionen, men kan användas tillsammans med antibiotika för att lindra symtomen vid urinvägsinfektion.
  kr 16.30
 • Renagel är ett läkemedel som används för att sänka nivåerna av fosfat i blodet hos patienter med kronisk njursjukdom. Det fungerar genom att binda till fosfat i maten som intas och förhindrar därmed att det absorberas i kroppen.
  kr 74.72
 • Rocaltrol är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen kalcitriol. Det används för att behandla bristsjukdomar i skelettet och för att reglera kalciumnivåerna i kroppen.
  kr 37.60
 • Tribenzor är en kombinationsmedicin som används för att behandla högt blodtryck. Den innehåller tre olika aktiva substanser: amlodipin, olmesartan och hydroklortiazid. Amlodipin och olmesartan verkar genom att vidga blodkärlen och sänka blodtrycket, medan hydroklortiazid fungerar som ett diuretikum för att öka urinproduktionen och därigenom minska mängden vätska i kroppen. Tribenzor tas vanligtvis en gång om dagen och kan bidra till att minska risken för hjärt-kärlsjukdom och stroke.
  kr 41.05
 • Uloric är en medicin som används för att behandla gikt genom att minska mängden urinsyra i kroppen.
  kr 23.98
 • Urecholine är en medicin som används för att öka muskeltonus och peristaltik i tarmen och urinvägarna. Det aktiva ämnet i Urecholine kallas bethanechol och fungerar genom att stimulera muskarinreceptorer i kroppen. Urecholine används vanligtvis för att behandla urinretention och tarmatonus.
  kr 27.04
 • Urispas är en medicin som används för att lindra symtomen av urinvägsinfektioner, inklusive smärta, frekvent urinering och svårigheter att kontrollera urinflödet. Det fungerar genom att slappna av musklerna i urinblåsan och urinvägarna för att minska irritationen och förbättra urinflödet.
  kr 27.43
 • Zyloprim är en medicin som används för att behandla höga nivåer av urinsyra i kroppen, vilket kan orsaka gikt och njurstenar. Det fungerar genom att minska produktionen av urinsyra i kroppen.
  kr 9.21

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.