• Depakene är ett läkemedel som används för att behandla epilepsi och bipolär sjukdom. Det aktiva ämnet i Depakene är valproinsyra, som fungerar genom att öka nivåerna av en viktig signalsubstans i hjärnan som kallas GABA. Depakene kan också användas för att förebygga migrän och behandla vissa andra neurologiska sjukdomar.
  kr 785.32
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.30
 • Mestinon är ett läkemedel som används för att behandla muskelsvaghet och trötthet hos personer med myasthenia gravis, en autoimmun sjukdom som påverkar musklerna. Mestinon fungerar genom att öka nivåerna av acetylkolin, en kemikalie som är viktig för muskelrörelse och kommunikation mellan nerver och muskler.
  kr 46.03
 • Namzaric är en läkemedelskombination som används för behandling av demens hos patienter med mild till måttlig Alzheimers sjukdom. Det innehåller två aktiva substanser, donepezil och memantin, som fungerar genom att förbättra kommunikationen mellan hjärnceller och minska nedbrytningen av acetylkolin, en viktig signalsubstans i hjärnan. Namzaric är en receptbelagd medicin och ska endast tas under övervakning av en läkare.
  kr 35.87
 • Orap är ett läkemedel som används för att behandla psykotiska symtom, såsom hallucinationer och vanföreställningar. Det verksamma ämnet i Orap är pimozid, som tillhör en grupp läkemedel som kallas antipsykotika. Orap fungerar genom att påverka nivåerna av dopamin i hjärnan, vilket kan minska symtomen på psykos.
  kr 12.14
 • Serc är en medicin som används för att behandla yrsel och tinnitus. Den aktiva substansen i Serc kallas betahistindihydroklorid och den fungerar genom att öka blodflödet till innerörat. Serc har visat sig vara effektivt för att minska yrsel och tinnitus hos många patienter.
  kr 15.94
 • Stugeron är en medicin som används för att behandla yrsel och illamående orsakade av rörelsesjuka, migrän och andra sjukdomar i innerörat. Det aktiva ämnet i Stugeron är cinnarizin, som fungerar genom att förbättra blodflödet i hjärnan och minska irritationen av innerörat.
  kr 10.93
 • Tecfidera är ett läkemedel som används för att behandla multipel skleros (MS). Det innehåller den aktiva substansen dimetylfumarat, som fungerar genom att minska inflammation i kroppen och skydda nervceller från skada. Det tas som en kapsel två gånger om dagen och har visat sig minska risken för MS-skov och försämring av sjukdomen. Vanliga biverkningar inkluderar magproblem och hudrodnad.
  kr 100.48
 • Tegretol är ett läkemedel som används för att behandla epilepsi och vissa typer av smärta. Det verksamma ämnet i Tegretol är karbamazepin, som fungerar genom att minska aktiviteten i hjärnan och därigenom minska risken för epileptiska anfall. Tegretol kan också användas för att behandla bipolär sjukdom och vissa andra psykiska sjukdomar.
  kr 13.09
 • Vinpocetin är en syntetisk förening som används som en nootropisk medicin för att förbättra hjärnans kognitiva funktioner. Det fungerar genom att öka blodflödet till hjärnan och förbättra syre- och näringsflödet till hjärncellerna. Vinpocetin har också antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper som kan hjälpa till att skydda hjärncellerna mot skador och förbättra minnet och koncentrationen.
  kr 25.33

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.