• Valporic är en sirap som används för att behandla krampanfall, mentala/humörförhållanden (såsom manisk fas av bipolär sjukdom) och för att förhindra migränhuvudvärk. Det fungerar genom att återställa balansen mellan vissa naturliga ämnen (neurotransmittorer) i hjärnan.
  kr 819.58
 • Människor använder melatonin för att justera kroppens interna klocka. Den används för jetlag, för att justera sömnväckningscykel hos personer vars dagliga arbetsschema förändras (skiftförloppsförlust) och för att hjälpa blinda personer att upprätta en dag och nattcykel. Melatonin används också när man har en oförmåga att somna (sömnlöshet); fördröjt sömfas-syndrom (DSPS); snabb ögonrörelse sova beteendestörning (RBD); sömnlöshet associerad med uppmärksamhetsunderskott-hyperaktivitetsstörning (ADHD); sömnlöshet på grund av vissa högt blodtrycksmedicin som kallas beta-blockerare; och sömnproblem hos barn med utvecklingsstörningar, inklusive autism, cerebral pares och intellektuella funktionshinder. Det används också som sömnhjälp efter avbrytande av användning av bensodiazepinläkemedel och för att minska biverkningarna när man slutar röka. Vissa människor använder melatonin för Alzheimers sjukdom eller minnesförlust (demens), bipolär sjukdom, en lungsjukdom som kallas kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL), sömnlöshet orsakad av beta-blockerande läkemedel, endometrios, öronring, depression eller säsongssyndrom (SAD), mild psykisk nedsättning, icke alkoholisk leversjukdom, kronisk trötthetssyndrom (CFS), fibromyalgi, rastlös bensyndrom, en inflammatorisk sjukdom som kallas sarkoidos, schizofreni, migrän och andra huvudvärk, åldersrelaterad synförlust, godartad prostatahyperplasi (BPH) Irritabel tarmsyndrom (IBS), benförlust (osteoporos), en rörelsestörning som kallas tardiv dyskinesi (TD), sur refluxsjukdom, Helicobacter pylori (H. pylori), träningsförmåga, infertilitet, epilepsi, åldrande, för klimakteriet, metaboliskt syndrom, för återhämtning efter operation, agitation orsakad av anestesi, stress, ofrivillig rörelsestörning (tardiv dyskinesi), förändringar i hjärtfrekvensen när man rörar från en sänkningsposition till sittande ställning (pos turalykardi-syndrom), delirium, oförmåga att kontrollera urinering, käksmärta, inflammatorisk tarmsjukdom (ulcerös kolit) och för födelsekontroll.
  kr 9.70
 • Mestinon är ett läkemedel som används för att behandla muskelsvaghet och trötthet hos personer med myasthenia gravis, en autoimmun sjukdom som påverkar musklerna. Mestinon fungerar genom att öka nivåerna av acetylkolin, en kemikalie som är viktig för muskelrörelse och kommunikation mellan nerver och muskler.
  kr 48.03
 • Namzaric innehåller en kombination av donepezil och memantin. Donepezil förbättrar nervcellernas funktion i hjärnan. Medlet fungerar genom att förhindra nedbrytning av en kemikalie kallad acetylkolin. Människor med demenstillstånd brukar ha lägre nivåer av den här kemikalien, vilket är viktigt för bättre minne, tänkande och resonemang. Memantin minskar aktivitet av dessa kemikalier i hjärnan som kan bidra till symptomen på Alzheimers sjukdom. Namzaric används för att behandla måttlig och svår demens av Alzheimertyp.
  kr 37.43
 • Orap (pimozide) fungerar genom att ändra kemikaliernas verkan i hjärnan. Orap används hos personer med Tourettes syndrom. Detta läkemedel undertrycker de fysiska (motoriska) och vokala (foniska) symtomen på tics när dessa symtom stör den dagliga livsfunktionen. Orap är inte avsett för behandling av motoriska tics som inte orsakas av Tourettes syndrom.
  kr 12.67
 • Serc är ett antihistaminmedel som används för behandling av Ménières sjukdom, för att minska episoder av svindel, ringningar i öronen (tinnitus), hörselnedsättning eller hörselproblem. Detta läkemedel fungerar genom att sänka trycket och förbättra blodflödet i innerörat.
  kr 16.63
 • Stugeron är antihistamintabletter som används för att behandla åksjuka; symtom som orsakas av balans- eller rörelseproblem som vertigo, tinnitus och Ménières sjukdom. Cinnarizine används för att behandla problem som påverkar innerörat och balans, såsom yrsel.
  kr 11.41
 • Dimethyl fumarate används för att behandla återfallande former av multipel skleros hos vuxna (inklusive kliniskt isolerat syndrom, återfallande remitterande sjukdom och aktiv sekundär progressiv sjukdom). Dimethyl fumarate är inte godkänt för användning av någon yngre än 18 år.
  kr 104.87
 • Tegretol är ett läkemedel som används för att behandla epilepsi och vissa typer av smärta. Det verksamma ämnet i Tegretol är karbamazepin, som fungerar genom att minska aktiviteten i hjärnan och därigenom minska risken för epileptiska anfall. Tegretol kan också användas för att behandla bipolär sjukdom och vissa andra psykiska sjukdomar.
  kr 13.66
 • Vinpocetine används för att förbättra minnet och öka hjärnans metabolism. Det har också använts för ischemi och reperfusionsskada och anses vara ett neuroprotektivt medel. Det finns dock få robusta kliniska studier för att stödja användningen av vinpocetine vid stroke, demens eller andra CNS-sjukdomar.
  kr 26.44

Varför välja generiska läkemedel?

Huvudargumentet till förmån för generiken är de låga kostnaderna i jämförelse med originalet. Tillverkare av generiska behöver inte investera enorma belopp i utvecklingen. För att tillverka läkemedlet använder de en beprövad formel. Samtidigt produceras generiska ofta på utrustning som inte på något sätt är underlägsen den som används av utvecklaren av den ursprungliga formeln. Resultatet är ett kvalitetsläkemedel som praktiskt taget inte är lägre än det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.