• Acular är en medicin som innehåller den aktiva substansen ketorolak. Den används för att lindra smärta och inflammation i ögonen efter operationer eller vid vissa ögonsjukdomar. Det är en antiinflammatorisk och smärtstillande medicin som kan användas både som ögondroppar och som injektion.
  kr 335.84
 • Alphagan är en medicin som används för att sänka ögontrycket hos patienter med högt intraokulärt tryck eller glaukom. Den aktiva substansen i Alphagan kallas brimonidin och den fungerar genom att minska produktionen av ögonvätska och öka utflödet av vätskan från ögonen. Alphagan administreras vanligtvis som ögondroppar och kan ha biverkningar som torra ögon, huvudvärk och yrsel.
  kr 819.71
 • Ansaid är ett receptbelagt läkemedel som innehåller den aktiva substansen flurbiprofen. Det är en icke-steroid antiinflammatorisk substans (NSAID) som används för att lindra smärta och inflammation vid tillstånd som ledvärk, tandvärk, menstruationssmärta och artrit. Det kan också användas för att minska feber. Ansaid fungerar genom att minska produktionen av prostaglandiner, vilket är en substans som orsakar smärta och inflammation i kroppen.
  kr 307.37
 • Azopt är en ögondroppe som används för att sänka ögontrycket hos patienter med glaukom eller högt ögontryck. Den aktiva ingrediensen i Azopt är brinzolamid, som tillhör en grupp läkemedel som kallas karbanhydrashämmare. Läkemedlet fungerar genom att minska mängden vätska som produceras i ögat, vilket minskar trycket i ögat och förhindrar skador på synnerven.
  kr 1092.98
 • Besivance är ett receptbelagt ögondroppar som innehåller besifloxacin. Det används för att behandla akut bakteriell konjunktivit, en ögoninfektion som orsakas av bakterier. Besivance fungerar genom att döda bakterierna som orsakar infektionen och lindrar därmed symtomen på konjunktivit, såsom rodnad, svullnad och ögonsekretion.
  kr 655.79
 • Betoptic är en ögondroppe som innehåller den aktiva substansen betaxolol. Det används för att sänka ögontrycket hos patienter med öppenvinkelglaukom eller högt intraokulärt tryck.
  kr 409.85
 • Bimatoprost är en medicin som används för att behandla glaukom och för att öka ögonfransarnas tillväxt. Det fungerar genom att sänka trycket i ögat och öka mängden vätska som dräneras från ögat.
  kr 1092.98
 • Ciloxan är ett antibiotikum som används för att behandla ögoninfektioner orsakade av bakterier.
  kr 210.60
 • Combigan är en ögondroppslösning som används för att sänka ögontrycket hos patienter med glaukom eller högt ögontryck. Den innehåller två aktiva ingredienser, brimonidin och timolol, som fungerar genom att minska produktionen av ögonvätska och öka dess avflöde. Combigan används vanligtvis en gång om dagen och kan orsaka biverkningar som torra ögon, rodnad och klåda. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner noggrant när man tar Combigan.
  kr 711.60
 • Cosopt är en kombinationsmedicin som används för att minska ögontrycket hos patienter med öppenvinkelglaukom eller högt ögontryck. Den innehåller två aktiva ingredienser, dorzolamid och timolol, som fungerar genom att minska produktionen av ögonvätska och öka dess avflöde. Cosopt administreras vanligtvis som ögondroppar och kan ha biverkningar som ögonirritation och huvudvärk.
  kr 819.71
 • Cyclogyl är ett läkemedel som används för att vidga pupillen och minska ögonens förmåga att anpassa sig till olika avstånd. Det används vanligtvis före ögonundersökningar eller operationer.
  kr 307.37
 • Flarex är en ögondroppslösning som innehåller den aktiva substansen fluorometolonacetat. Det används för att behandla inflammation i ögonen, inklusive konjunktivit, keratit och uveit. Flarex är en steroid som minskar svullnad, rodnad och klåda i ögonen. Det är receptbelagt och ska användas enligt läkarens anvisningar.
  kr 403.01
 • Lotemax är en steroid ögondroppar som används för att minska inflammation och svullnad i ögonen. Det används vanligtvis för att behandla olika ögonproblem, såsom allergisk konjunktivit, uveit och keratit.
  kr 307.37
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.30
 • Mydriacyl är en medicin som används för att vidga pupillen under ögonundersökningar eller kirurgiska ingrepp.
  kr 437.17
 • Ocuflox är en antibiotisk ögondropp som används för att behandla infektioner i ögonen, såsom konjunktivit och hornhinneinfektioner.
  kr 210.60
 • Restasis är en medicin som används för att behandla torra ögon genom att öka produktionen av tårar. Den aktiva ingrediensen är cyklosporin och den administreras som ögondroppar.
  kr 689.95
 • Restasis® - ophthalmic emulsion containing 0.05% of cyclosporine, made by Allergan, which is indicated to increase tear production in patients whose tear production is presumed to be suppressed due to ocular inflammation associated with keratoconjunctivitis sicca. Increased tear production was not seen in patients currently taking topical anti-inflammatory drugs or using punctal plugs.
  kr 110.82
 • Timoptic är en medicin som används för att behandla ögonsjukdomar såsom glaukom och högt ögontryck. Den aktiva substansen i Timoptic kallas timolol och den fungerar genom att minska mängden vätska som produceras i ögat, vilket minskar trycket i ögat och därmed förhindrar skador på synnerven. Timoptic administreras vanligtvis som ögondroppar och kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel för att uppnå önskad effekt.
  kr 227.67
 • Tobradex är en kombinationsmedicin som innehåller två aktiva ingredienser: tobramycin och dexametason. Det används för att behandla ögoninfektioner och inflammationer, såsom konjunktivit och blefarit. Tobramycin är en antibiotika som bekämpar bakterier, medan dexametason är en steroid som minskar inflammationen och svullnaden i ögat. Tobradex är tillgängligt som ögondroppar eller ögonsalva och ska användas enligt läkarens ordination.
  kr 204.88
 • Tobrex är ett antibiotikum som används för att behandla ögoninfektioner orsakade av bakterier.
  kr 334.70
 • Travatan är en medicin som används för att sänka högt ögontryck hos patienter med öppenvinkelglaukom eller intraokulär hypertension. Den aktiva substansen i Travatan är travoprost, som fungerar genom att öka utflödet av vätska från ögat. Travatan administreras som ögondroppar och kan orsaka biverkningar såsom rodnad, klåda och ögonirritation.
  kr 1407.27
 • Trusopt är en ögondroppe som används för att sänka trycket i ögat hos patienter med glaukom eller högt ögontryck. Den aktiva substansen i Trusopt är dorzolamid och den fungerar genom att minska produktionen av ögonvätska.
  kr 728.62
 • Xalacom är en ögondroppe som används för att sänka ögontrycket hos patienter med glaukom eller högt ögontryck. Den innehåller två aktiva ingredienser, latanoprost och timolol, som fungerar genom att minska produktionen av ögonvätska och öka dess dränering. Xalacom är receptbelagt och ska användas enligt läkarens anvisningar.
  kr 888.06
 • Xalacom® är ett kombinerat läkemedel mot glaukom med miotisk effekt. Varje ml av Xalacom® innehåller Latanoprost 50mcg och Timolol Maleate LP motsvarande timolol 5 mg. Dessa substanser bidrar till en effektiv minskning av ökat intraokulärt tryck på grund av två olika verkningsmekanismer, vilket bidrar till en bättre klinisk effekt jämfört med monoterapi.
  kr 1256.98
 • Xalatan är ett ögondroppar som används för att sänka högt ögontryck hos patienter med öppenvinkelglaukom eller intraokulär hypertension. Det aktiva ämnet i Xalatan är latanoprost, som fungerar genom att öka utflödet av vätska från ögat. Xalatan ska användas en gång dagligen på kvällen.
  kr 785.56
 • Zovirax-Ophtalmic är ett läkemedel som används för behandling av ögoninfektioner orsakade av herpes simplex-virus.
  kr 307.37

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.