• Apixaban är en antikoagulantia medicin som används för att förhindra blodproppar och minska risken för stroke och lungemboli.
  kr 122.43
 • Atarax är en medicin som används för att behandla ångest och klåda. Den verksamma substansen heter hydroxizin och den fungerar genom att blockera vissa signalsubstanser i hjärnan och därmed minska ångest och oro. Atarax kan också användas för att behandla allergiska reaktioner och sömnproblem.
  kr 8.54
 • Betadine är ett antiseptiskt läkemedel som används för att döda bakterier, virus och svampar på huden och slemhinnorna. Det aktiva ämnet i Betadine är povidon-jod, vilket är ett jodbaserat desinfektionsmedel. Betadine finns i olika former som lösning, salva och kräm och används för att desinficera sår, skrubbsår, brännskador och andra hudåkommor.
  kr 290.08
 • Cellcept är ett läkemedel som används för att förhindra avstötning av organ efter transplantation. Det innehåller den aktiva substansen mykofenolatmofetil och fungerar genom att hämma immunsystemet.
  kr 173.47
 • Cyclogyl är ett läkemedel som används för att vidga pupillen och minska ögonens förmåga att anpassa sig till olika avstånd. Det används vanligtvis före ögonundersökningar eller operationer.
  kr 310.82
 • Cyklokapron är en medicin som används för att minska blödning vid kirurgiska ingrepp eller vid tunga menstruationsblödningar.
  kr 59.94
 • Dilantin är ett läkemedel som används för att behandla epilepsi. Det verksamma ämnet i Dilantin är fenytoin, som minskar antalet epileptiska anfall genom att stabilisera elektriska impulser i hjärnan. Dilantin kan också användas för att förebygga anfall efter hjärnoperationer eller för att behandla vissa typer av smärta.
  kr 19.69
 • Emla är en receptbelagd bedövningskräm som innehåller lidokain och prilokain. Krämen appliceras på huden och används för att bedöva området innan injektioner, blodprov eller mindre kirurgiska ingrepp.
  kr 509.41
 • Imuran är ett läkemedel som används för att förhindra avstötning av transplanterade organ och för behandling av vissa autoimmuna sjukdomar. Det aktiva ämnet i Imuran är azatioprin, som fungerar genom att hämma immunsystemet.
  kr 19.34
 • Lotemax är en steroid ögondroppar som används för att minska inflammation och svullnad i ögonen. Det används vanligtvis för att behandla olika ögonproblem, såsom allergisk konjunktivit, uveit och keratit.
  kr 310.82
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Mucopain är en medicin som används för att lindra smärta och obehag i munnen och tandköttet. Den innehåller benzokain som fungerar som en lokalbedövning och minskar känsligheten i det drabbade området. Mucopain finns vanligtvis som en gel eller salva och appliceras direkt på det smärtsamma området.
  kr 4835.71
 • Neoral är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen cyklosporin. Det används för att förhindra kroppens immunsystem från att attackera och skada transplanterade organ, såsom njurar, hjärta eller lever. Det kan också användas för att behandla vissa autoimmuna sjukdomar, såsom psoriasis och reumatoid artrit.
  kr 62.17
 • Orahelp är en medicin som används för att lindra smärta och obehag i munnen och tandköttet. Den innehåller lokalbedövande och antiinflammatoriska ämnen som hjälper till att minska svullnad och irritation. Orahelp kan användas för att behandla tillfällig smärta från tandutdragningar, sår i munnen och tandköttet, samt för att minska obehag från tandproteser.
  kr 262.45
 • Prograf är ett immunosuppressivt läkemedel som används för att förhindra avstötning av transplanterade organ. Det aktiva ämnet i Prograf är tacrolimus, som hämmar immunförsvaret genom att blockera produktionen av vissa vita blodkroppar.
  kr 84.62
 • Protopic är en medicin som används för att behandla eksem. Den innehåller den aktiva substansen takrolimus och fungerar genom att hämma immunsystemet i huden för att minska inflammation och klåda.
  kr 509.41
 • Tapazole är en medicin som används för att behandla överaktiv sköldkörtel (hypertyreos). Det verksamma ämnet i Tapazole är metimazol, som minskar produktionen av sköldkörtelhormon i kroppen.
  kr 14.20
 • Toradol är ett läkemedel som används för att lindra smärta och inflammation. Det tillhör en grupp läkemedel som kallas NSAID (icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel) och fungerar genom att blockera produktionen av prostaglandiner, vilka är kemikalier som orsakar smärta och inflammation. Toradol kan användas för att behandla många olika typer av smärta, inklusive muskelsmärta, ledsmärta, tandvärk, huvudvärk och menstruationssmärta. Det är vanligtvis tillgängligt som en injektion eller tablett.
  kr 14.58
 • Urecholine är en medicin som används för att öka muskeltonus och peristaltik i tarmen och urinvägarna. Det aktiva ämnet i Urecholine kallas bethanechol och fungerar genom att stimulera muskarinreceptorer i kroppen. Urecholine används vanligtvis för att behandla urinretention och tarmatonus.
  kr 27.05
 • Xarelto är ett antikoagulerande läkemedel som används för att minska risken för blodproppar och stroke hos patienter med förmaksflimmer, djup ventrombos eller lungemboli. Det aktiva ämnet i Xarelto är rivaroxaban, som hämmar koagulationsfaktor Xa och därigenom minskar blodets koagulationsförmåga. Xarelto administreras i tablettform och doseringen varierar beroende på patientens hälsa och sjukdomshistoria.
  kr 62.29
 • Xylocaine är en lokalbedövning som används för att minska smärta och obehag under medicinska procedurer eller kirurgiska ingrepp. Det aktiva ämnet i Xylocaine kallas lidokain och fungerar genom att blockera nervsignalerna som skickar smärtsignaler till hjärnan. Xylocaine finns tillgängligt i olika former, inklusive injektioner, krämer och geléer.
  kr 172.65

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.