• Combivir är en kombinationsbehandling av två antivirala läkemedel, lamivudin och zidovudin, som används för att behandla HIV-infektion.
  kr 34.92
 • Daklinza är en medicin som används för behandling av kronisk hepatit C-infektion hos vuxna. Den innehåller den aktiva substansen daclatasvir och fungerar genom att hämma virusets förmåga att replikera sig själv. Daklinza används oftast i kombination med andra antivirala läkemedel och kan bidra till att minska svårighetsgraden av sjukdomen och förhindra dess fortsatta spridning.
  kr 291.13
 • Darunavir är en antiretroviral medicin som används för behandling av HIV-infektioner. Det fungerar genom att hämma virusets förmåga att replikera sig själv och därmed minska mängden virus i kroppen. Darunavir tas vanligtvis tillsammans med andra antiretrovirala läkemedel för att förbättra behandlingseffekten.
  kr 244.09
 • Efavirenz är en antiretroviral medicin som används för att behandla HIV-infektion. Den fungerar genom att hämma virusets förmåga att replikera sig själv, vilket minskar mängden virus i kroppen och förhindrar att sjukdomen fortsätter att utvecklas.
  kr 67.93
 • Efavirenz-Emtricitabin-Tenofovir är en kombinationsbehandling av antiretrovirala läkemedel som används för att behandla HIV-infektion. Det består av tre olika läkemedel som arbetar tillsammans för att minska mängden virus i kroppen och förhindra att viruset sprids till andra.
  kr 220.49
 • Epivir är ett läkemedel som används för att behandla HIV-infektion och hepatit B-virusinfektion. Det verksamma ämnet i Epivir kallas lamivudin och det fungerar genom att hämma virusets förmåga att replikera sig själv.
  kr 35.26
 • Famvir är en antiviral medicin som används för att behandla herpesvirusinfektioner, inklusive herpes zoster (bältros), genital herpes och för att minska risken för återkommande utbrott. Det aktiva ämnet i Famvir heter famciklovir och det fungerar genom att hämma virusets förmåga att sprida sig och föröka sig i kroppen.
  kr 76.28
 • Harvoni är en medicin som används för att behandla hepatit C-infektion. Den innehåller två aktiva substanser, ledipasvir och sofosbuvir, som tillsammans fungerar genom att blockera virusets förmåga att föröka sig i kroppen. Detta leder till att virusmängden minskar och kroppen kan bekämpa infektionen. Harvoni är en effektiv och säker behandling för hepatit C-infektion.
  kr 223.90
 • Hepcinat-LP är en medicin som används för att behandla hepatit C. Den innehåller två aktiva ingredienser - sofosbuvir och ledipasvir - som arbetar tillsammans för att blockera replikationen av viruset och minska mängden virus i kroppen.
  kr 508.25
 • Isentress är en antiretroviral medicin som används för att behandla HIV-infektion. Den aktiva substansen i Isentress är raltegravir, som hämmar integraset, ett enzym som HIV-viruset behöver för att replikera sig. Isentress tas vanligtvis som en tablett två gånger om dagen och är en viktig del av den moderna HIV-behandlingen.
  kr 169.25
 • Kaletra är en medicin som används för att behandla HIV-infektion. Den innehåller två aktiva substanser, lopinavir och ritonavir, som fungerar genom att hämma enzymerna som HIV använder för att replikera sig själv.
  kr 91.82
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Natdac är ett läkemedel som används för att behandla hepatit C-virusinfektion. Det innehåller den aktiva substansen daclatasvir, som fungerar genom att hämma virusets förmåga att replikera sig själv. Natdac används vanligtvis tillsammans med andra läkemedel mot hepatit C, och kan hjälpa till att minska risken för allvarliga leverskador och förbättra patientens livskvalitet.
  kr 163.45
 • Retrovir är en medicin som används för att behandla HIV-infektion. Den innehåller den aktiva substansen zidovudin, som hjälper till att förhindra viruset från att replikera sig och sprida sig i kroppen. Retrovir kan också användas för att förebygga överföring av HIV från en gravid kvinna till hennes ofödda barn.
  kr 118.47
 • Tenofovir-Disoproxil-Fumarat är en medicin som används för att behandla HIV-infektion.
  kr 90.57
 • Tenofovir-Emtricitabin är en kombinationsmedicin som används för att behandla HIV-infektion. Det består av två läkemedel, tenofovir och emtricitabin, vilka fungerar genom att hämma replikationen av viruset och därmed minska mängden av HIV i kroppen.
  kr 56.41
 • Tivicay är en medicin som används för att behandla HIV-infektion. Den innehåller den aktiva substansen dolutegravir och tillhör gruppen integrashämmare, som verkar genom att förhindra viruset från att föröka sig i kroppen. Tivicay tas vanligtvis en gång om dagen och kan användas tillsammans med andra antiretrovirala läkemedel för att kontrollera HIV-infektionen.
  kr 67.93
 • Triumeq är en kombinationsbehandling av tre olika läkemedel: abacavir, dolutegravir och lamivudin. Det används för att behandla HIV-infektion hos vuxna och ungdomar över 12 år som väger minst 40 kg. Triumeq fungerar genom att förhindra viruset från att föröka sig och minska mängden av HIV i kroppen. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner och ta medicinen regelbundet för att få bästa möjliga resultat.
  kr 143.15
 • Videx-Ec är ett läkemedel som används för att behandla HIV-infektion. Det innehåller den aktiva substansen didanosin och kommer i form av kapslar som tas en gång om dagen.
  kr 47.97
 • Viramune är en medicin som används för att behandla HIV-infektion. Den aktiva substansen i Viramune är nevirapin, som tillhör en grupp läkemedel som kallas icke-nukleosid revers transkriptashämmare (NNRTI). Viramune fungerar genom att hämma aktiviteten av ett enzym som kallas revers transkriptas, vilket HIV-viruset behöver för att replikera sig själv.
  kr 23.99
 • Viropil är en kombinationsmedicin som används för behandling av HIV-infektion. Den innehåller tre aktiva substanser: tenofovir disoproxil fumarat, emtricitabin och efavirenz. Det hjälper till att minska mängden av HIV-virus i kroppen och förhindrar att viruset sprider sig till andra celler i kroppen. Det är viktigt att ta medicinen regelbundet och enligt läkarens instruktioner för att uppnå bästa resultat.
  kr 293.60
 • Ziagen är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen abakavir. Det används för att behandla HIV-infektion hos vuxna och barn över sex år. Ziagen tillhör en grupp läkemedel som kallas nukleosidanaloger och fungerar genom att hämma virusets förmåga att föröka sig i kroppen. Det är viktigt att Ziagen tas enligt läkarens ordination och att behandlingen inte avbryts utan samråd med läkare.
  kr 183.64

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.