• Addyi är en medicin som används för att behandla nedsatt sexuell lust hos kvinnor som inte har passerat klimakteriet. Det aktiva ämnet i Addyi är flibanserin, som verkar genom att påverka vissa signalsubstanser i hjärnan. Addyi ska tas en gång om dagen på kvällen och kan ta upp till åtta veckor innan effekten märks. Det är viktigt att notera att Addyi inte är en hormonbehandling och inte ökar sexuell prestation eller upphetsning.
  kr 118.59
 • Clomid är en medicin som används för att behandla infertilitet hos kvinnor genom att öka produktionen av hormonet östrogen.
  kr 10.65
 • Vaniqa är en medicin som används för att behandla oönskad hårväxt i ansiktet hos kvinnor. Den aktiva substansen i Vaniqa är eflornitinhydroklorid, som hämmar enzymet som är ansvarigt för hårväxt. Vaniqa appliceras direkt på huden och kan reducera hårväxt på upp till 60%.
  kr 1300.98
 • Advil Dual-Action är en smärtstillande och inflammationshämmande medicin som innehåller ibuprofen och famotidin. Den används för att behandla smärta och inflammation i kroppen, såsom huvudvärk, tandvärk, menstruationssmärta, ledvärk och muskelsmärta. Ibuprofen minskar smärta och inflammation medan famotidin minskar risken för magbesvär som kan uppstå vid användning av ibuprofen.
  kr 15.54
 • Alesse är ett preventivmedel som innehåller två hormoner, etinylöstradiol och levonorgestrel. Det fungerar genom att förhindra ägglossning och tjockna livmoderhalsens slemhinna för att förhindra spermier från att nå ägget. Det kan också minska menstruationsblödningens längd och intensitet.
  kr 22.89
 • Arimidex är en medicin som används för att behandla bröstcancer hos kvinnor efter klimakteriet. Den verksamma substansen i Arimidex är anastrozol, som fungerar genom att hämma produktionen av östrogen i kroppen. Detta minskar tillväxten av cancer i bröstvävnaden och förhindrar återfall. Arimidex tas vanligtvis som en tablett en gång om dagen och kan ha vissa biverkningar, inklusive ledvärk, huvudvärk och illamående.
  kr 62.29
 • Aromasin är ett läkemedel som används för att behandla bröstcancer hos kvinnor efter klimakteriet. Det verksamma ämnet i Aromasin kallas exemestan och det fungerar genom att minska mängden östrogen i kroppen, vilket kan hjälpa till att stoppa tillväxten av cancerceller.
  kr 76.28
 • Aygestin är en medicin som innehåller gestagenet noretindron. Det används för att behandla oregelbunden menstruation, endometrios och andra gynekologiska tillstånd. Aygestin fungerar genom att förhindra ägglossning och påverka livmoderslemhinnan för att minska blödning och smärta.
  kr 16.92
 • Buscopan är ett läkemedel som används för att lindra spasmer och kramper i mag- och tarmkanalen. Det verksamma ämnet i Buscopan kallas butylskopolaminbromid och det fungerar genom att minska muskelkontraktioner i tarmarna. Buscopan kan användas för att behandla symtom som buksmärta, diarré och gasbildning.
  kr 15.54
 • Calcibrook-Forte är en medicin som används för att behandla och förebygga brist på kalcium och vitamin D hos vuxna. Den innehåller kalciumkarbonat och kolekalciferol (vitamin D3) och tas vanligtvis som en tablett en gång om dagen.
  kr 7.77
 • Celebrex är en medicin som används för att lindra smärta och inflammation vid olika typer av artrit, inklusive reumatoid artrit och artros. Den aktiva substansen i Celebrex är celecoxib, som tillhör en grupp läkemedel som kallas COX-2-hämmare. Celebrex fungerar genom att hämma produktionen av prostaglandiner, vilket minskar inflammation och smärta. Det är viktigt att notera att Celebrex kan ha biverkningar och bör endast tas enligt läkarens instruktioner.
  kr 15.83
 • Cenforce-Fm är en medicin som används för att behandla erektil dysfunktion hos män. Den innehåller en aktiv ingrediens som kallas Sildenafil Citrate, som fungerar genom att öka blodflödet till penis och därmed hjälpa till att uppnå och behålla erektion under sexuell aktivitet. Det är viktigt att notera att Cenforce-Fm endast ska tas en gång om dagen och inte ska användas av personer som tar nitratbaserade läkemedel eller lider av allvarliga hjärt- eller leverproblem.
  kr 30.70
 • Cycrin är ett läkemedel som innehåller substansen medroxyprogesteronacetat. Det används för att behandla olika gynekologiska tillstånd, inklusive oregelbunden menstruation, endometrios och klimakteriebesvär. Cycrin kan också användas som en del av hormonersättningsterapi efter en hysterektomi.
  kr 22.09
 • Danocrine är ett läkemedel som används för att behandla endometrios och fibrocystisk bröstsjukdom. Det verkar genom att minska produktionen av vissa hormoner i kroppen.
  kr 25.71
 • Desogen är en kombinerad p-piller medicin som innehåller två hormoner, etinylöstradiol och desogestrel. Det används för att förhindra graviditet genom att förhindra ägglossning, tunna livmoderslemhinnan och tjockna livmoderhalssekretet.
  kr 24.40
 • Diane-35 är en kombinerad hormonell preventivmedel som innehåller två aktiva substanser, cyproteronacetat och etinylestradiol. Det används för att förebygga graviditet och behandla akne och ökad hårväxt hos kvinnor. Det fungerar genom att blockera effekterna av manliga könshormoner och reglera nivåerna av östrogen och progesteron i kroppen. Detta läkemedel ska tas dagligen under 21 dagar följt av en paus på 7 dagar innan nästa förpackning påbörjas.
  kr 27.38
 • Diclegis är ett läkemedel som används för att behandla illamående och kräkningar under graviditet. Det innehåller två aktiva ingredienser, doxylamin och pyridoxin, som hjälper till att minska symtomen och förbättra patientens välbefinnande. Diclegis är en receptbelagd medicin som ska tas enligt läkarens instruktioner.
  kr 41.06
 • Dostinex är en medicin som används för att behandla höga nivåer av prolaktin i kroppen. Det innehåller en substans som heter cabergolin och fungerar genom att minska produktionen av prolaktin från hypofysen. Det kan användas för att behandla sjukdomar som hyperprolaktinemi, Parkinsons sjukdom och även för att minska symtomen av PMS.
  kr 194.60
 • Dydrogesteron är en syntetisk form av progesteron som används för att behandla menstruationsrelaterade problem och för att stödja graviditet. Det fungerar genom att reglera hormonbalansen i kroppen.
  kr 92.11
 • Emla är en receptbelagd bedövningskräm som innehåller lidokain och prilokain. Krämen appliceras på huden och används för att bedöva området innan injektioner, blodprov eller mindre kirurgiska ingrepp.
  kr 509.41
 • Estrace är ett läkemedel som innehåller östradiol, en form av östrogenhormon. Det används för att behandla symtom på östrogenbrist hos kvinnor, såsom vaginal torrhet och osteoporos. Det kan också användas för att behandla bröstcancer och prostatacancer hos män.
  kr 21.22
 • Evista är ett läkemedel som innehåller raloxifen och används för att behandla och förebygga benskörhet hos kvinnor efter klimakteriet. Det fungerar genom att efterlikna östrogenets effekter på benen utan att påverka bröst och livmoder.
  kr 20.72
 • Female-Cialis är en medicin som används för att behandla sexuella dysfunktioner hos kvinnor, inklusive bristande sexuell lust och svårigheter att uppnå orgasm. Den aktiva ingrediensen i medicinen är tadalafil, som fungerar genom att öka blodflödet till könsorganen och därigenom förbättra sexuell funktion.
  kr 20.72
 • Femara är ett läkemedel som innehåller letrozol som aktiv substans. Det används för att behandla bröstcancer hos kvinnor efter klimakteriet genom att hämma produktionen av östrogen i kroppen.
  kr 16.50
 • Femilon är en kombinerad hormonell preventivmedel som innehåller etinylestradiol och desogestrel. Det används för att förhindra graviditet genom att hämma ägglossningen och förändra livmoderslemhinnan. Femilon kan också användas för att behandla oregelbunden menstruation och minska symtom på premenstruellt syndrom.
  kr 21.79
 • Ferrogen-Xt är ett läkemedel som används för att behandla järnbrist och anemi. Det innehåller järn och folsyra, vilka är viktiga näringsämnen för blodbildning och hälsa. Ferrogen-Xt kan tas som tabletter eller sirap och är oftast väl tolererat av patienter.
  kr 9.02
 • Fortical är en medicin som används för att behandla osteoporos hos kvinnor efter klimakteriet. Det innehåller en syntetisk form av hormonet parathyroidhormon (PTH), som hjälper till att öka bentätheten och minska risken för benbrott. Fortical administreras som en nässpray och tas vanligtvis en gång om dagen. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner noggrant när man tar Fortical.
  kr 2153.00
 • Gyne-Lotrimin är en svampdödande medicin som används för att behandla svampinfektioner i vaginan.
  kr 212.96
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Minesse är en kombinerad p-piller som innehåller två hormoner, etinylestradiol och gestoden. Det används för att förhindra oönskad graviditet genom att hämma ägglossning och göra livmoderhalssekretet tjockare för att förhindra spermier från att nå ägget.
  kr 20.76
 • Nolvadex är en medicin som används för att behandla bröstcancer hos kvinnor och män. Den aktiva substansen i Nolvadex är tamoxifen, som fungerar genom att blockera östrogenreceptorer i bröstvävnad och därmed minska risken för återfall av bröstcancer. Nolvadex kan också användas för att förebygga bröstcancer hos kvinnor med hög risk och för att behandla infertilitet hos kvinnor med anovulation.
  kr 9.40
 • Norlutate är ett läkemedel som innehåller noretisteronacetat och används för att behandla menstruationsrelaterade problem såsom oregelbundna blödningar eller smärtsam menstruation. Det kan också användas för att behandla endometrios eller som en del av hormonersättningsterapi.
  kr 20.68
 • Novelon är en kombinerad hormonell preventivmedel som innehåller etinylestradiol och desogestrel. Det används för att förhindra graviditet genom att hämma ägglossning och tjockna livmoderslemhinnan. Det kan också användas för att behandla andra gynekologiska tillstånd såsom dysmenorré och premenstruellt syndrom.
  kr 20.76
 • Parlodel är en medicin som används för att behandla sjukdomar som orsakas av höga nivåer av prolaktin i kroppen, såsom hyperprolaktinemi, amenorré och galaktorré. Det aktiva ämnet i Parlodel kallas bromokriptin och det fungerar genom att minska produktionen av prolaktin i hjärnan.
  kr 32.81
 • Paxil-Cr är en medicin som används för att behandla depression, ångest och panikattacker. Det är en selektiv serotoninåterupptagshämmare (SSRI) som fungerar genom att öka mängden serotonin i hjärnan. Paxil-Cr tas vanligtvis en gång om dagen och kan orsaka biverkningar som illamående, huvudvärk och sömnproblem. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner när man tar Paxil-Cr och att undvika att plötsligt sluta ta medicinen utan att först rådfråga en läkare.
  kr 26.86
 • Plan-B-One-Step är ett akutpreventivmedel som innehåller en hög dos av hormonet levonorgestrel. Det används för att förhindra oönskad graviditet efter oskyddat sex eller om preventivmedel misslyckas. Det är effektivt om det tas inom 72 timmar efter samlaget. Plan-B-One-Step är endast avsett för nödsituationer och ska inte användas som ett regelbundet preventivmedel.
  kr 101.89
 • Ponstel är en medicin som används för att lindra smärta och inflammation, särskilt vid menstruationsbesvär och ledinflammation. Den aktiva substansen i Ponstel är mefenaminsyra, som tillhör en grupp läkemedel som kallas nonsteroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID).
  kr 15.28
 • Premarin är ett läkemedel som innehåller östrogen som används för att behandla symtom på klimakteriet hos kvinnor, såsom hetvallningar, vaginal torrhet och osteoporos. Det är också används för att behandla hypogonadism och för att förhindra osteoporos hos kvinnor efter menopausen.
  kr 43.07
 • Pristiq är ett antidepressivt läkemedel som används för att behandla depression och ångeststörningar. Det verkar genom att öka nivåerna av serotonin och noradrenalin i hjärnan. Det är viktigt att ta Pristiq enligt läkarens anvisningar och att inte avbryta behandlingen utan att rådfråga läkare först. Vanliga biverkningar inkluderar huvudvärk, illamående och sömnproblem.
  kr 25.52
 • Prometrium är ett läkemedel som innehåller progesteron. Det används för att behandla vissa tillstånd hos kvinnor, såsom oregelbunden menstruation, premenstruellt syndrom och klimakteriebesvär. Det kan också användas för att förhindra livmodercancer hos kvinnor som tar östrogen.
  kr 29.17
 • Revatio är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen sildenafilcitrat. Det används för att behandla högt blodtryck i lungorna (pulmonell arteriell hypertension) hos vuxna. Sildenafilcitrat fungerar genom att öka blodflödet i lungorna och minska belastningen på hjärtat.
  kr 33.96
 • Theofer-Xt är en medicin som används för att behandla järnbrist och anemi. Den innehåller två aktiva ingredienser, järn och folsyra, som hjälper till att öka produktionen av röda blodkroppar och förbättra syretransporten i kroppen. Det är viktigt att ta medicinen enligt läkarens instruktioner och att inte överskrida den rekommenderade dosen.
  kr 7.87
 • Tibofem är en medicin som innehåller det aktiva ämnet tibolon. Det används för hormonersättningsterapi hos kvinnor efter klimakteriet för att lindra symtom som värmevallningar, svettningar, sömnstörningar och torra slemhinnor i underlivet. Tibofem kan också användas för att förebygga benskörhet hos kvinnor efter klimakteriet.
  kr 81.62
 • Yasmin är en kombinerad hormonell preventivmedel som används för att förhindra oönskad graviditet. Det innehåller två aktiva ingredienser, drospirenon och etinylestradiol, som fungerar genom att förhindra ägglossning och tjockna livmoderhalssekretet för att förhindra spermierna från att nå ägget. Yasmin kan också användas för att behandla premenstruellt dysforiskt syndrom (PMDS) och mild till måttlig akne hos kvinnor som också vill använda preventivmedel.
  kr 34.95
 • Zincoheal är en medicin som innehåller zink och används för att behandla zinkbrist och stärka immunsystemet.
  kr 8.63
 • Zinconia är ett kosttillskott som innehåller zink som hjälper till att stärka immunsystemet och främja hälsosam tillväxt av hår, hud och naglar. Det används också för att behandla zinkbrist och för att förbättra matsmältningen.
  kr 8.63

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.