• Aricept är en medicin som används för att behandla symtomen på Alzheimers sjukdom. Det fungerar genom att öka mängden av en kemikalie i hjärnan som kallas acetylkolin, vilket hjälper till att förbättra minne och kognitiva funktioner.
  kr 18.13
 • Artane är en medicin som används för att behandla Parkinsons sjukdom och andra liknande sjukdomar som orsakar muskelstelhet, tremor och andra rörelseproblem. Det aktiva ämnet i Artane är trihexyfenidyl, som fungerar genom att påverka vissa signalsubstanser i hjärnan för att minska muskelstelhet och förbättra rörelseförmågan. Det är viktigt att följa läkarens doseringsanvisningar och att undvika alkohol och andra läkemedel som kan påverka effekten av Artane.
  kr 11.60
 • Azilect är ett läkemedel som används för att behandla symtomen på Parkinsons sjukdom. Det innehåller den aktiva substansen rasagilin och fungerar genom att hämma ett enzym som bryter ned dopamin i hjärnan. Detta leder till en ökning av dopamin-nivåerna, vilket kan minska symtomen på sjukdomen. Azilect kan tas ensamt eller i kombination med andra läkemedel för Parkinsons sjukdom.
  kr 20.72
 • Dostinex är en medicin som används för att behandla höga nivåer av prolaktin i kroppen. Det innehåller en substans som heter cabergolin och fungerar genom att minska produktionen av prolaktin från hypofysen. Det kan användas för att behandla sjukdomar som hyperprolaktinemi, Parkinsons sjukdom och även för att minska symtomen av PMS.
  kr 194.53
 • Eldepryl är en medicin som används för att behandla Parkinsons sjukdom. Den aktiva substansen i Eldepryl är selegilin, som fungerar genom att hämma nedbrytningen av dopamin i hjärnan. Detta leder till ökad dopaminaktivitet och minskade Parkinsonsymptom. Eldepryl kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel för att förbättra behandlingen av Parkinsons sjukdom.
  kr 18.33
 • Exelon är ett läkemedel som används för att behandla symtomen på demens hos patienter med Parkinsons sjukdom eller Alzheimers sjukdom. Det verksamma ämnet i Exelon är rivastigmin, som fungerar genom att öka mängden av en kemikalie i hjärnan som är involverad i minne och inlärning. Exelon kan hjälpa till att förbättra minnet, kognitiva förmågor och dagliga aktiviteter hos patienter med demens.
  kr 20.72
 • Galantamin är en medicin som används för att behandla symtomen på Alzheimers sjukdom. Det fungerar genom att öka nivåerna av acetylkolin i hjärnan, vilket kan förbättra minnet och kognitiva förmågor hos patienter med Alzheimers.
  kr 30.69
 • Kemadrin är en medicin som används för att behandla symtom på Parkinsons sjukdom och andra liknande tillstånd. Den aktiva substansen i Kemadrin är procyclidin, som fungerar genom att blockera vissa signalsubstanser i hjärnan och därmed minska muskelstelhet och skakningar. Kemadrin kan också användas för att behandla biverkningar av vissa andra mediciner.
  kr 18.80
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Mirapex är ett läkemedel som används för att behandla symtomen på Parkinsons sjukdom. Det innehåller den aktiva substansen pramipexol och fungerar genom att öka nivåerna av dopamin i hjärnan, vilket hjälper till att lindra muskelstelhet, skakningar och andra rörelseproblem som är förknippade med sjukdomen.
  kr 13.81
 • Namenda är ett läkemedel som används för att behandla symtomen på måttlig till svår Alzheimers sjukdom. Det fungerar genom att blockera vissa receptorer i hjärnan som är inblandade i minnesfunktionen. Namenda kan hjälpa till att förbättra minnet, tänkande och förmågan att utföra dagliga aktiviteter hos personer med Alzheimers sjukdom.
  kr 16.50
 • Namzaric är en läkemedelskombination som används för behandling av demens hos patienter med mild till måttlig Alzheimers sjukdom. Det innehåller två aktiva substanser, donepezil och memantin, som fungerar genom att förbättra kommunikationen mellan hjärnceller och minska nedbrytningen av acetylkolin, en viktig signalsubstans i hjärnan. Namzaric är en receptbelagd medicin och ska endast tas under övervakning av en läkare.
  kr 36.25
 • Nootropil är en nootropisk läkemedel som används för att förbättra kognitiva funktioner såsom minne, inlärning och uppmärksamhet.
  kr 12.47
 • Parlodel är en medicin som används för att behandla sjukdomar som orsakas av höga nivåer av prolaktin i kroppen, såsom hyperprolaktinemi, amenorré och galaktorré. Det aktiva ämnet i Parlodel kallas bromokriptin och det fungerar genom att minska produktionen av prolaktin i hjärnan.
  kr 32.80
 • Requip är ett läkemedel som används för att behandla symtomen på Parkinsons sjukdom. Det aktiva ämnet i Requip är ropinirol, som fungerar genom att öka mängden dopamin i hjärnan. Detta kan hjälpa till att minska symtomen på Parkinsons sjukdom, inklusive tremor, stelhet och rörelseproblem. Requip kan också användas för att behandla restless legs syndrome (RLS).
  kr 16.02
 • Sinemet är en medicin som används för att behandla symtomen av Parkinsons sjukdom. Den innehåller två aktiva ingredienser, levodopa och karbidopa, som arbetar tillsammans för att öka mängden dopamin i hjärnan. Detta kan hjälpa till att minska tremor, stelhet och rörelseproblem som är förknippade med sjukdomen.
  kr 12.28
 • Sinemet-Cr är en medicin som används för att behandla symtomen på Parkinsons sjukdom. Den innehåller två aktiva ingredienser, levodopa och karbidopa, som hjälper till att öka nivåerna av dopamin i hjärnan och därmed lindra symtomen på sjukdomen. Sinemet-Cr är en förlängd frisättningstablett som tas en gång om dagen för att ge en jämn och kontrollerad dos av medicinen.
  kr 21.68
 • Stalevo är en medicin som innehåller en kombination av levodopa, karbidopa och entakapon. Det används för att behandla symtomen på Parkinsons sjukdom, såsom stelhet, tremor och svårigheter att röra sig. Levodopa omvandlas i hjärnan till dopamin, vilket är en signalsubstans som är viktig för rörelsekontroll. Karbidopa förhindrar att levodopa bryts ner innan det når hjärnan, vilket minskar risken för biverkningar. Entakapon hämmar ett enzym som bryter ner levodopa, vilket gör att det kan användas mer effektivt.
  kr 24.94
 • Symmetrel är en medicin som används för att behandla Parkinsons sjukdom och vissa influensatyper. Den aktiva substansen i Symmetrel är amantadin.
  kr 19.57

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.