• Acticin är ett läkemedel som används för att behandla skabb. Det innehåller permethrin, en kemikalie som dödar skabbkvalster och deras ägg. Det appliceras vanligtvis som en kräm på huden och bör tvättas av efter en viss tid. Acticin är receptbelagt och ska endast användas enligt läkares rekommendationer.
  kr 258.92
 • Albenza är ett läkemedel som används för att behandla infektioner orsakade av parasiter, såsom bandmask, rundmask och piskmask. Det aktiva ämnet i Albenza är albendazol, som fungerar genom att störa parasitens ämnesomsättning och förhindra dess tillväxt och reproduktion. Albenza är vanligtvis ordinerat som en tablett som tas en gång om dagen med eller utan mat, under en period av flera dagar till veckor beroende på typen av parasitinfektion.
  kr 12.47
 • Chloroquin är ett läkemedel som används för att behandla och förebygga malaria, en sjukdom som orsakas av parasiter som sprids genom myggbett. Det kan också användas för att behandla vissa autoimmuna sjukdomar som lupus och reumatoid artrit. Chloroquin fungerar genom att störa parasitens förmåga att växa och sprida sig i kroppen. Det är viktigt att använda detta läkemedel enligt läkarens anvisningar och att inte överskrida den rekommenderade dosen, eftersom det kan orsaka allvarliga biverkningar.
  kr 14.33
 • Dicaris är ett läkemedel som används för att behandla vissa typer av parasitiska infektioner och autoimmuna sjukdomar. Det verksamma ämnet i Dicaris kallas levamisol och det fungerar genom att stimulera immunsystemet och öka produktionen av vita blodkroppar. Dicaris kan också användas för att behandla vissa typer av cancer. Det är viktigt att ta Dicaris enligt läkarens ordination och följa alla instruktioner för att undvika biverkningar och säkerställa att behandlingen är effektiv.
  kr 76.54
 • Dicaris-Children är en medicin som används för att behandla vissa typer av maskinfektioner hos barn. Den aktiva substansen i medicinen kallas levamisol och den fungerar genom att stärka immunsystemet så att kroppen kan bekämpa maskarna. Dicaris-Children är vanligtvis en engångsdos och kan ges i form av tabletter eller oral suspension. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner när det gäller dosering och administrering av medicinen.
  kr 46.03
 • Eurax är en kräm som används för att lindra klåda och irritation orsakad av insektsbett, eksem och andra hudåkommor. Den innehåller crotamiton som verkar genom att döda klådmjukgörande nervceller i huden. Krämen appliceras på det drabbade området och masseras försiktigt in i huden. Det är viktigt att följa instruktionerna på förpackningen och undvika att använda krämen på öppna sår eller skadad hud.
  kr 255.46
 • Hydroxyklorokin är en medicin som används för att behandla och förebygga malaria, samt för att behandla vissa autoimmuna sjukdomar som lupus och reumatoid artrit. Det kan också användas för att behandla COVID-19, men dess effektivitet för detta ändamål är fortfarande omdiskuterad.
  kr 15.54
 • Lariam är en medicin som används för att förebygga och behandla malaria. Det aktiva ämnet i Lariam kallas meflokin och det fungerar genom att döda malariaparasiter i kroppen. Lariam tas vanligtvis som en tablett en gång i veckan, och det är viktigt att fortsätta ta medicinen även efter att man har lämnat områden där malaria förekommer för att förhindra återfall. Lariam kan ha biverkningar som huvudvärk, yrsel och illamående, och det är viktigt att rådgöra med en läkare innan man tar medicinen.
  kr 193.60
 • Mebendazol är ett läkemedel som används för att behandla infektioner orsakade av parasiter, såsom maskar. Det fungerar genom att störa parasitens förmåga att absorbera näring, vilket leder till deras död. Mebendazol är vanligtvis tillgängligt i tablettform och är effektivt mot en rad olika parasiter.
  kr 17.74
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Stromectol är ett läkemedel som används för att behandla infektioner orsakade av parasiter såsom löss och skabb. Det innehåller den aktiva substansen ivermektin och fungerar genom att döda parasiterna eller hindra deras tillväxt. Det är vanligtvis tillgängligt som en oral tablett.
  kr 35.56
 • Vibramycin är ett antibiotikum som används för att behandla infektioner orsakade av bakterier, inklusive lung-, urin-, och hudinfektioner. Det verkar genom att hindra bakterierna från att producera proteiner som är nödvändiga för deras tillväxt och överlevnad. Vibramycin tillhör en grupp av antibiotika som kallas tetracykliner.
  kr 10.36

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.