Eurax Sverige

Eurax är en kräm som används för att lindra klåda och irritation orsakad av insektsbett, eksem och andra hudåkommor. Den innehåller crotamiton som verkar genom att döda klådmjukgörande nervceller i huden. Krämen appliceras på det drabbade området och masseras försiktigt in i huden. Det är viktigt att följa instruktionerna på förpackningen och undvika att använda krämen på öppna sår eller skadad hud.

Dosage
  • 10% 20g
Förpackning Per Pill Pris Savings Beställ
1 tube kr 899.95 kr 899.95
2 tubes kr 485.96 kr 971.92 kr 827.99
3 tubes kr 359.97 kr 1079.92 kr 1619.94
4 tubes kr 315.00 kr 1260.00 kr 2339.81
5 tubes kr 266.41 kr 1332.07 kr 3167.69

Vad är Eurax och hur fungerar det?

Eurax är en kräm som används för att lindra klåda och irritation orsakad av insektsbett, eksem och andra hudåkommor. Den innehåller crotamiton som verkar genom att döda klådmjukgörande nervceller i huden. Krämen appliceras på det drabbade området och masseras försiktigt in i huden.

Vilka är de vanligaste biverkningarna av Eurax?

De vanligaste biverkningarna av Eurax är en mild brännande eller stickande känsla på huden. Andra mindre vanliga biverkningar kan inkludera rodnad, klåda eller utslag på huden.

Kan Eurax användas under graviditet eller amning?

Det finns inte tillräckligt med forskning för att fastställa säkerheten för användning av Eurax under graviditet eller amning. Därför rekommenderas det att du rådgör med din läkare eller barnmorska innan du använder Eurax om du är gravid eller ammar.

Kan Eurax användas på barn?

Ja, Eurax kan användas på barn över 3 år. Det är dock viktigt att följa instruktionerna på förpackningen och undvika att använda krämen på stora områden av huden eller under längre perioder.

Hur ofta kan jag använda Eurax?

Du kan använda Eurax upp till tre gånger om dagen. Det är viktigt att följa instruktionerna på förpackningen och undvika att använda krämen på öppna sår eller skadad hud.

Kan Eurax användas på ansiktet?

Ja, Eurax kan användas på ansiktet. Det är dock viktigt att undvika kontakt med ögonen och att följa instruktionerna på förpackningen.

Kan Eurax användas för att behandla skabb?

Ja, Eurax kan användas för att behandla skabb. Det är viktigt att följa instruktionerna på förpackningen och använda krämen på hela kroppen, inklusive huvudet och ansiktet.

Kan Eurax användas för att behandla psoriasis?

Eurax är inte en lämplig behandling för psoriasis. Om du har psoriasis bör du rådgöra med din läkare för att hitta en lämplig behandling.

Kan Eurax användas för att behandla solsveda?

Eurax är inte en lämplig behandling för solsveda. Om du har solsveda bör du undvika att utsätta huden för ytterligare sol och använda en lugnande lotion eller aloe vera istället.

Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.