• Topamax är ett läkemedel som används för att behandla epilepsi och migrän. Det verkar genom att minska överaktiviteten i hjärnan som kan orsaka anfall eller huvudvärk. Topamax kan också användas för andra sjukdomar som bestäms av din läkare.
  kr 16.98
 • Depakote är ett läkemedel som används för att behandla epilepsi och bipolär sjukdom. Det innehåller valproinsyra och fungerar genom att minska aktiviteten i hjärnan för att förhindra anfall och humörsvängningar. Det kan också användas för att behandla migrän och andra neurologiska tillstånd.
  kr 12.76
 • Dilantin är ett läkemedel som används för att behandla epilepsi. Det verksamma ämnet i Dilantin är fenytoin, som minskar antalet epileptiska anfall genom att stabilisera elektriska impulser i hjärnan. Dilantin kan också användas för att förebygga anfall efter hjärnoperationer eller för att behandla vissa typer av smärta.
  kr 19.69
 • Fleqsuvy är en medicin som används för att behandla vuxna patienter med måttlig till svår Alzheimers sjukdom. Den aktiva substansen i Fleqsuvy är Aducanumab, en monoklonal antikropp som riktar sig mot amyloidplack i hjärnan och hjälper till att minska deras ackumulering.
  kr 614.79
 • Keppra är ett läkemedel som används för att behandla epilepsi. Det aktiva ämnet i Keppra är levetiracetam, som fungerar genom att minska överaktivering av hjärnceller och därigenom minska risken för epileptiska anfall. Keppra är tillgängligt som tabletter och oral lösning och kan tas ensamt eller i kombination med andra läkemedel. Vanliga biverkningar inkluderar trötthet, huvudvärk och illamående.
  kr 16.50
 • Lamictal är en antiepileptisk medicin som också används för behandling av bipolär sjukdom. Den verksamma substansen i Lamictal är lamotrigin, som fungerar genom att minska överaktiviteten i hjärnan. Detta kan bidra till att minska antalet epileptiska anfall och förbättra humörsymtom vid bipolär sjukdom.
  kr 15.35
 • Lamictal-Dispersible är en medicin som används för att behandla epilepsi och bipolär sjukdom. Den aktiva substansen i Lamictal-Dispersible är lamotrigin, som fungerar genom att minska överaktiviteten i hjärnan. Lamictal-Dispersible är tillgänglig i form av dispergerbara tabletter som löser upp sig i vatten.
  kr 20.53
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Mysoline är ett läkemedel som används för att behandla epilepsi. Det innehåller substansen primidon och fungerar genom att minska överaktiviteten i hjärnan som kan orsaka epileptiska anfall.
  kr 18.81
 • Neurontin är en medicin som används för att behandla epilepsi och neuropatisk smärta. Den aktiva substansen i Neurontin är gabapentin, som fungerar genom att påverka nervsignaler i hjärnan och minska överaktivitet i nervsystemet.
  kr 11.32
 • Sanctura-Xr är en medicin som används för att behandla överaktiv blåsa. Den verksamma substansen i läkemedlet är trospiumklorid och det fungerar genom att minska muskelaktiviteten i blåsan och därmed minska frekvensen av urinering. Sanctura-Xr är en förlängd frisättningstablett som tas en gång om dagen.
  kr 56.42
 • Tegretol är ett läkemedel som används för att behandla epilepsi och vissa typer av smärta. Det verksamma ämnet i Tegretol är karbamazepin, som fungerar genom att minska aktiviteten i hjärnan och därigenom minska risken för epileptiska anfall. Tegretol kan också användas för att behandla bipolär sjukdom och vissa andra psykiska sjukdomar.
  kr 13.24
 • Trileptal är ett antiepileptiskt läkemedel som används för att behandla epilepsi hos både vuxna och barn över sex år. Läkemedlet verkar genom att stabilisera elektrisk aktivitet i hjärnan och kan också användas för att behandla bipolär sjukdom.
  kr 15.51
 • Valproat är en medicin som används för att behandla epilepsi och maniska episoder vid bipolär sjukdom. Det verkar genom att öka nivåerna av gamma-aminosmörsyra (GABA) i hjärnan, vilket minskar överaktiviteten i hjärncellerna som kan orsaka anfall eller mani. Valproat kan också användas för att förebygga migränhuvudvärk. Det kan ha biverkningar som trötthet, illamående och viktökning. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner när du tar valproat och att informera läkaren om eventuella biverkningar eller förändringar i din hälsa.
  kr 20.72

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.