Våra policys

Här är vår policy:

Sekretesspolicy

Vi förstår att integriteten för all information som du tillhandahåller är av största vikt. Det är därför vi gör allt för att använda det noggrant och förnuftigt. Denna information delas aldrig med andra företag eller tredjepartsleverantörer.

Säkerhetsregler

Alla transaktioner på vår checkoutsida är 100% säkra. Vi skyddar säkerheten för din information genom att använda programvara med 128 bit Secure Sockets Layer (SSL), som krypterar all information du matar in.

Endast de sista 4 siffrorna på ditt kreditkort återspeglas i vår databas, så ingen (inklusive våra operatörer) har tillgång till din kreditkortsinformation.

Leveransregler

Vi erbjuder en världsomspännande tjänst och kan skicka varor till varje land. Beställningarna är förpackade i diskreta kuvert utan beskrivning. Beställningarna skickas direkt från tillverkaren i Indien. Om de skickas med International Unregistered Mail tar leveransen cirka 2-3 veckor.

Återvändande

På grund av våra produkters specificitet, kan vi inte acceptera returneringar. Ingen kan garantera att lagringsförhållandena är uppfyllda under ordertransporten, så vi kan inte acceptera dem även om paketet förblir oöppnat.

Avbeställningsregler

Avbeställning är inte tillgänglig. Av denna anledning ber vi dig att vara särskilt försiktig när du fyller i informationen på checkoutsidan.

Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.