• Betadine är ett antiseptiskt läkemedel som används för att döda bakterier, virus och svampar på huden och slemhinnorna. Det aktiva ämnet i Betadine är povidon-jod, vilket är ett jodbaserat desinfektionsmedel. Betadine finns i olika former som lösning, salva och kräm och används för att desinficera sår, skrubbsår, brännskador och andra hudåkommor.
  kr 290.08
 • Chloroquin är ett läkemedel som används för att behandla och förebygga malaria, en sjukdom som orsakas av parasiter som sprids genom myggbett. Det kan också användas för att behandla vissa autoimmuna sjukdomar som lupus och reumatoid artrit. Chloroquin fungerar genom att störa parasitens förmåga att växa och sprida sig i kroppen. Det är viktigt att använda detta läkemedel enligt läkarens anvisningar och att inte överskrida den rekommenderade dosen, eftersom det kan orsaka allvarliga biverkningar.
  kr 14.34
 • Daklinza är en medicin som används för behandling av kronisk hepatit C-infektion hos vuxna. Den innehåller den aktiva substansen daclatasvir och fungerar genom att hämma virusets förmåga att replikera sig själv. Daklinza används oftast i kombination med andra antivirala läkemedel och kan bidra till att minska svårighetsgraden av sjukdomen och förhindra dess fortsatta spridning.
  kr 291.13
 • Efavirenz-Emtricitabin-Tenofovir är en kombinationsbehandling av antiretrovirala läkemedel som används för att behandla HIV-infektion. Det består av tre olika läkemedel som arbetar tillsammans för att minska mängden virus i kroppen och förhindra att viruset sprids till andra.
  kr 220.49
 • Famvir är en antiviral medicin som används för att behandla herpesvirusinfektioner, inklusive herpes zoster (bältros), genital herpes och för att minska risken för återkommande utbrott. Det aktiva ämnet i Famvir heter famciklovir och det fungerar genom att hämma virusets förmåga att sprida sig och föröka sig i kroppen.
  kr 76.28
 • Favipiravir är en antiviral medicin som används för behandling av influensa och andra virussjukdomar. Det fungerar genom att hämma replikationen av viruset och därmed minska dess spridning i kroppen. Favipiravir har visat sig vara effektivt mot ett brett spektrum av virus, inklusive influensavirus, Ebola-virus och coronavirus.
  kr 71.77
 • Hepcinat-LP är en medicin som används för att behandla hepatit C. Den innehåller två aktiva ingredienser - sofosbuvir och ledipasvir - som arbetar tillsammans för att blockera replikationen av viruset och minska mängden virus i kroppen.
  kr 508.25
 • Kaletra är en medicin som används för att behandla HIV-infektion. Den innehåller två aktiva substanser, lopinavir och ritonavir, som fungerar genom att hämma enzymerna som HIV använder för att replikera sig själv.
  kr 91.82
 • Melatonin är ett naturligt hormon som produceras av tallkottkörteln i hjärnan. Det används som en sömnreglerande medicin för att behandla sömnstörningar och jetlag. Melatonin fungerar genom att reglera kroppens dygnsrytm och hjälpa till att förbättra sömnen. Det är vanligtvis tillgängligt som en tablett eller kapsel.
  kr 9.40
 • Molnupiravir är en antiviral medicin som används för behandling av COVID-19. Den fungerar genom att blockera replikationen av viruset och förhindra dess spridning i kroppen.
  kr 38.21
 • Natdac är ett läkemedel som används för att behandla hepatit C-virusinfektion. Det innehåller den aktiva substansen daclatasvir, som fungerar genom att hämma virusets förmåga att replikera sig själv. Natdac används vanligtvis tillsammans med andra läkemedel mot hepatit C, och kan hjälpa till att minska risken för allvarliga leverskador och förbättra patientens livskvalitet.
  kr 163.45
 • Primaquin är en medicin som används för att behandla malaria. Det verkar genom att döda malariaparasiter i kroppen. Det är också ibland används för att förebygga återfall av malaria.
  kr 7.67
 • Rebetol är en medicin som används för att behandla hepatit C-infektioner. Den aktiva substansen i Rebetol kallas ribavirin och den fungerar genom att hämma virusets tillväxt och spridning i kroppen. Rebetol används vanligtvis i kombination med andra läkemedel för att öka effektiviteten av behandlingen.
  kr 61.19
 • Symmetrel är en medicin som används för att behandla Parkinsons sjukdom och vissa influensatyper. Den aktiva substansen i Symmetrel är amantadin.
  kr 19.57
 • Tamiflu är en antiviral medicin som används för att behandla influensa, särskilt influensa A och B. Den verksamma substansen i Tamiflu kallas oseltamivir och den fungerar genom att hämma spridningen av influensaviruset i kroppen. Tamiflu kan också användas som en förebyggande åtgärd för personer som har varit i kontakt med någon som har influensa.
  kr 101.70
 • Tenofovir-Disoproxil-Fumarat är en medicin som används för att behandla HIV-infektion.
  kr 90.57
 • Tenofovir-Emtricitabin är en kombinationsmedicin som används för att behandla HIV-infektion. Det består av två läkemedel, tenofovir och emtricitabin, vilka fungerar genom att hämma replikationen av viruset och därmed minska mängden av HIV i kroppen.
  kr 56.41
 • Valtrex är ett läkemedel som används för att behandla virusinfektioner orsakade av herpes simplex, inklusive munherpes, genital herpes och bältros. Det verksamma ämnet i Valtrex är valaciklovir, som omvandlas till aciklovir i kroppen och hämmar spridningen av viruset.
  kr 67.93
 • Velpanat är en kombinationsbehandling av sofosbuvir och velpatasvir som används för att behandla kronisk hepatit C-infektion hos vuxna.
  kr 943.72
 • Viramune är en medicin som används för att behandla HIV-infektion. Den aktiva substansen i Viramune är nevirapin, som tillhör en grupp läkemedel som kallas icke-nukleosid revers transkriptashämmare (NNRTI). Viramune fungerar genom att hämma aktiviteten av ett enzym som kallas revers transkriptas, vilket HIV-viruset behöver för att replikera sig själv.
  kr 23.99
 • Zovirax är en antiviral medicin som används för att behandla infektioner orsakade av herpesvirus, inklusive munherpes, könsherpes och bältros.
  kr 9.11

Varför välja generiska läkemedel?

En av de främsta anledningarna att välja en generisk produkt är dess överkomliga pris jämfört med originalet. Tillverkare av generiska läkemedel i Sverige behöver inte spendera stora summor på forskning och utveckling. Istället använder de en beprövad formel för att producera medicinen. Dessutom tillverkas generiska läkemedel ofta med utrustning som är lika bra som den som används av skaparen av den ursprungliga formeln. Som ett resultat kan patienter förvänta sig ett högkvalitativt läkemedel som är nästan omöjligt att skilja från det ursprungliga läkemedlet.

Jag är så tacksam för ApoteksDirekt! Jag beställde mina blodtrycksmediciner och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också fantastisk. Tack så mycket!

Anna från Stockholm.

Jag har beställt mina allergimediciner från ApoteksDirekt flera gånger nu och jag är alltid nöjd. Det är så bekvämt att kunna få mina mediciner levererade direkt till min dörr. Rekommenderas verkligen!

Johan från Göteborg.

ApoteksDirekt är min go-to online apotek. Jag har beställt mina migränmediciner därifrån flera gånger och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Tack för den fantastiska servicen!

Sara från Malmö.

Jag är så glad att jag hittade ApoteksDirekt! Jag beställde mina antidepressiva mediciner därifrån och de kom snabbt och smidigt till min dörr. Kundservicen var också utmärkt. Tack så mycket!

Peter från Uppsala.

Jag har varit en nöjd kund hos ApoteksDirekt i flera år nu. Jag beställer mina blodsockermediciner därifrån och alltid fått dem snabbt och till ett bra pris. Kundservicen är också fantastisk. Rekommenderas starkt!

Maria från Örebro.
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.