Androxal Sverige

Topp-4 anledningar till varför Androxal ordineras för män

Androxal är en medicin som används för att behandla låga nivåer av testosteron hos män. Det aktiva ämnet i Androxal är en förening som kallas enclomifen citrat, vilket fungerar genom att stimulera produktionen av testosteron i testiklarna. Androxal tas vanligtvis som en tablett en gång om dagen och kan bidra till att öka sexuell lust, energi och muskelmassa hos män med låga testosteronnivåer.

Dosage
  • 50mg
Förpackning Per Pill Pris Savings Beställ
30 tablets kr 42.59 kr 1277.76
60 tablets kr 29.93 kr 1795.86 kr 759.66
90 tablets kr 24.56 kr 2210.37 kr 1622.92
120 tablets kr 20.72 kr 2486.70 kr 2624.35
180 tablets kr 18.80 kr 3384.74 kr 4281.83

Vad är Androxal och vad används det för?

Androxal är en medicin som används för att behandla låga nivåer av testosteron hos män. Det aktiva ämnet i Androxal är en förening som kallas enclomifen citrat, vilket fungerar genom att stimulera produktionen av testosteron i testiklarna.

Hur tas Androxal?

Androxal tas vanligtvis som en tablett en gång om dagen, med eller utan mat. Det är viktigt att följa läkarens anvisningar för dosering och användning av Androxal.

Vilka är de vanligaste biverkningarna av Androxal?

De vanligaste biverkningarna av Androxal inkluderar huvudvärk, illamående, yrsel, trötthet och sömnproblem. Andra möjliga biverkningar kan inkludera värmevallningar, ökad svettning och minskad sexlust.

Vilka är de allvarligaste biverkningarna av Androxal?

De allvarligaste biverkningarna av Androxal är ovanliga men kan inkludera synförändringar, bröstsmärta, andningssvårigheter och svullnad i ansiktet, läpparna eller tungan. Om du upplever någon av dessa symtom ska du omedelbart söka medicinsk hjälp.

Vilka människor bör inte ta Androxal?

Androxal ska inte tas av personer med allergi mot enclomifen citrat eller något annat innehållsämne i medicinen. Androxal bör heller inte tas av kvinnor, barn eller personer med vissa medicinska tillstånd såsom leversjukdomar eller blodproppar.

Hur länge tar det för Androxal att börja verka?

Androxal kan ta upp till 12 veckor för att visa full effekt på testosteronnivåerna. Det är viktigt att fortsätta ta medicinen enligt läkarens anvisningar även om det inte verkar ha omedelbar effekt.

Kan Androxal orsaka infertilitet?

Androxal kan faktiskt bidra till att öka fertiliteten hos män med låga testosteronnivåer genom att öka produktionen av spermier. Det är dock viktigt att diskutera eventuella fertilitetsfrågor med din läkare innan du börjar ta Androxal.

Kan Androxal interagera med andra mediciner?

Androxal kan interagera med vissa andra mediciner, inklusive blodförtunnande läkemedel och antidepressiva läkemedel. Det är viktigt att informera din läkare om alla mediciner du tar innan du börjar ta Androxal.

Är Androxal säkert att använda på lång sikt?

Androxal är vanligtvis säkert att använda på lång sikt under övervakning av en läkare. Långvarig användning kan dock öka risken för vissa biverkningar, så det är viktigt att fortsätta övervaka eventuella symtom eller förändringar i hälsotillståndet med din läkare.

Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.