Ciloxan Sverige

Ciloxan är ett antibiotikum som används för att behandla ögoninfektioner orsakade av bakterier.

Dosage
  • 0.3% 5ml
Förpackning Per Pill Pris Savings Beställ
2 bottles kr 485.96 kr 971.92
4 bottles kr 288.00 kr 1152.00 kr 791.84
6 bottles kr 222.01 kr 1332.07 kr 1583.68

Vad är Ciloxan och vad används det för?

Ciloxan är ett antibiotikum som används för att behandla ögoninfektioner orsakade av bakterier. Det innehåller den aktiva substansen ciprofloxacin, som verkar genom att döda de bakterier som orsakar infektionen.

Vilka typer av ögoninfektioner kan Ciloxan behandla?

Ciloxan kan användas för att behandla olika typer av ögoninfektioner, inklusive konjunktivit (ögoninflammation), keratit (hornhinneinflammation) och blefarit (inflammation i ögonlocken).

Hur ska jag använda Ciloxan?

Ciloxan ska användas enligt läkarens anvisningar. Vanligtvis appliceras en droppe i det drabbade ögat var fjärde timme under dagtid och en droppe innan du går och lägger dig på kvällen. Behandlingen fortsätter vanligtvis i 5-7 dagar.

Vilka är biverkningarna av Ciloxan?

Vanliga biverkningar av Ciloxan inkluderar irritation, brännande känsla och klåda i ögonen. Andra mindre vanliga biverkningar kan inkludera torra ögon, suddig syn och huvudvärk. Om du upplever några allvarliga biverkningar, som svullnad i ögonen eller synproblem, ska du omedelbart kontakta din läkare.

Kan Ciloxan användas av gravida eller ammande kvinnor?

Det finns begränsad information om användningen av Ciloxan under graviditet eller amning. Kvinnor som är gravida eller ammar bör rådgöra med sin läkare innan de använder Ciloxan.

Kan Ciloxan orsaka allergiska reaktioner?

Ja, vissa personer kan vara allergiska mot Ciloxan. Om du upplever några tecken på en allergisk reaktion, som hudutslag, svullnad i ansiktet eller andningssvårigheter, ska du omedelbart kontakta din läkare.

Kan Ciloxan interagera med andra läkemedel?

Ja, Ciloxan kan interagera med vissa andra läkemedel, inklusive blodförtunnande medel och vissa antidepressiva medel. Det är därför viktigt att informera din läkare om alla läkemedel du tar innan du börjar använda Ciloxan.

Kan Ciloxan användas av personer med andra hälsotillstånd?

Ciloxan kan användas av personer med vissa hälsotillstånd, men det kan inte vara lämpligt för personer med vissa andra hälsotillstånd. Det är därför viktigt att informera din läkare om alla dina hälsotillstånd innan du börjar använda Ciloxan.

Var kan jag få Ciloxan?

Ciloxan kan endast fås på recept från en läkare. Det finns olika apotek som säljer Ciloxan, och din läkare kan hjälpa dig att hitta det apotek som passar dig bäst.

Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.