Solosec Sverige

Solosec används för att behandla vissa typer av vaginala infektioner (t ex bakteriell vaginos). Secnidazole är ett antibiotikum som fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Detta antibiotikum behandlar endast bakteriella infektioner. Det kommer inte att fungera för virusinfektioner (som förkylning, influensa osv).

Dosage
  • 1g
Förpackning Per Pill Pris Savings Beställ
12 tablets kr 160.28 kr 1923.40
24 tablets kr 139.52 kr 3348.41 kr 498.38
36 tablets kr 126.66 kr 4559.73 kr 1210.46
60 tablets kr 121.12 kr 7267.26 kr 2349.72
120 tablets kr 115.78 kr 13893.53 kr 5340.42

Vad är Solosec och vad används det för?

Solosec är ett läkemedel som används för att behandla bakteriell vaginos hos vuxna kvinnor. Det innehåller den aktiva substansen secnidazol och är tillgängligt som oral granulat. Bakteriell vaginos är en vanlig vaginal infektion orsakad av en obalans i den normala bakteriefloran i slidan. Solosec fungerar genom att döda de bakterier som orsakar infektionen.

Hur ska jag ta Solosec?

Solosec tas som en enstaka dos genom munnen. Granulatet ska blandas med vatten och drickas omedelbart. Det är viktigt att följa läkarens instruktioner och inte ta mer än den rekommenderade dosen.

Vilka biverkningar kan Solosec orsaka?

Vanliga biverkningar av Solosec inkluderar huvudvärk, illamående, diarré och vaginal klåda. Om du upplever några allvarliga biverkningar, som andningssvårigheter eller svullnad i ansiktet, ska du söka medicinsk hjälp omedelbart.

Kan jag ta Solosec om jag är gravid eller ammar?

Det finns begränsad information om säkerheten för Solosec under graviditet och amning. Du bör rådgöra med din läkare innan du tar detta läkemedel om du är gravid eller ammar.

Kan Solosec interagera med andra läkemedel?

Solosec kan interagera med vissa läkemedel, inklusive warfarin och andra blodförtunnande läkemedel. Det är viktigt att informera din läkare om alla läkemedel du tar, inklusive receptbelagda läkemedel, receptfria läkemedel och naturläkemedel.

Hur länge tar det för Solosec att verka?

Solosec fungerar snabbt och kan lindra symtomen på bakteriell vaginos inom 24 timmar efter att du har tagit det. Det är viktigt att ta hela dosen för att säkerställa att infektionen behandlas helt.

Kan jag dricka alkohol när jag tar Solosec?

Det finns ingen känd interaktion mellan Solosec och alkohol, men det är alltid bäst att undvika att dricka alkohol när du tar läkemedel.

Kan jag köra bil när jag tar Solosec?

Solosec kan orsaka yrsel och trötthet som kan påverka din förmåga att köra bil eller använda maskiner. Du bör undvika att köra eller använda maskiner tills du vet hur läkemedlet påverkar dig.

Var kan jag köpa Solosec?

Solosec är ett receptbelagt läkemedel och kan endast köpas på apotek med recept från en läkare.

Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.