Acular Sverige

Acular är en medicin som innehåller den aktiva substansen ketorolak. Den används för att lindra smärta och inflammation i ögonen efter operationer eller vid vissa ögonsjukdomar. Det är en antiinflammatorisk och smärtstillande medicin som kan användas både som ögondroppar och som injektion.

Dosage
  • 0.4% 5ml
Förpackning Per Pill Pris Savings Beställ
3 bottles kr 540.05 kr 1620.15
4 bottles kr 441.05 kr 1764.19 kr 396.01
5 bottles kr 388.83 kr 1944.16 kr 756.09
6 bottles kr 354.04 kr 2124.24 kr 1116.07

Vad är Acular och vad används det för?

Acular är en medicin som innehåller den aktiva substansen ketorolak. Det används för att lindra smärta och inflammation i ögonen efter operationer eller vid vissa ögonsjukdomar. Det är en antiinflammatorisk och smärtstillande medicin som kan användas både som ögondroppar och som injektion.

Hur ska jag använda Acular?

Acular ska användas enligt läkarens anvisningar. Vanligtvis ska man droppa en droppe i det drabbade ögat två gånger om dagen. Det är viktigt att inte överdosera eller använda Acular längre än vad läkaren har ordinerat.

Vilka biverkningar kan Acular orsaka?

Vanliga biverkningar av Acular inkluderar irritation och brännande känsla i ögat, suddig syn, huvudvärk och torra ögon. Mer allvarliga biverkningar kan inkludera allergiska reaktioner eller ökad risk för blödningar.

Kan jag använda Acular om jag är gravid eller ammar?

Det är viktigt att diskutera användningen av Acular med din läkare om du är gravid eller ammar. Det är möjligt att Acular kan påverka fostret eller spädbarnet, så läkaren kan rekommendera en annan behandling.

Kan jag köra bil eller använda tunga maskiner medan jag tar Acular?

Acular kan orsaka suddig syn och andra synstörningar, så det kan vara farligt att köra bil eller använda tunga maskiner medan du tar medicinen. Det är viktigt att du känner till hur Acular påverkar dig innan du utför sådana aktiviteter.

Kan jag använda Acular tillsammans med andra mediciner?

Det är viktigt att informera din läkare om alla mediciner du tar, inklusive receptbelagda läkemedel, receptfria läkemedel och naturläkemedel. Vissa mediciner kan interagera med Acular och öka risken för biverkningar eller minska effektiviteten.

Hur länge kan jag använda Acular?

Det är viktigt att använda Acular enligt läkarens anvisningar. Vanligtvis rekommenderas det att man använder medicinen i högst två veckor efter en ögonoperation eller vid behandling av ögonsjukdomar. Använd inte Acular längre än vad din läkare har ordinerat.

Kan jag få Acular utan recept?

Nej, Acular är en receptbelagd medicin och kan endast köpas med recept från en läkare.

Vad ska jag göra om jag missar en dos av Acular?

Om du missar en dos av Acular ska du ta den så snart du kommer ihåg det. Om det är nära dags för nästa dos ska du hoppa över den missade dosen och fortsätta med din vanliga doseringsschema. Använd inte dubbla doser för att kompensera för en missad dos.

Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.